A-kategooria eksamid alanud!
Re: A-kategooria eksamid alanud!
kiisuke kirjutas:Küsiksin nõu. Tahaksin nüüd septembris autokooli minna, kuid 21 kukub alles märtsis ja sõidueksamit saab alles 3 kuud enne sünnipäeva teha. See tähendab, et peaksin kevadel pärast oma sünnipäeva mingi aeg tegema sõidueksami. Kuid kas on niimodi mõtet? Olen kuulnud erinevaid arvamusi. Tahaksin kuulda nende arvamusi, kes on ise niimodi teinud, et kooli lõpetanud sügisel ja kevadel eksami teinud. Kas talvega liiga rooste ei lähe? Oleks äki ikka parem mõte terve see protsess ära teha kevadel?
Tere,
Mina ise tegin näiteks nii, et läksin autokooli juuli-s ja 21 sain alles septembris. Vahele ehk sõitmata jäi 1 kuu peale autokooli. Selle aja sees võtsin veel paar lisatundi (sõita lihtsalt meeldis nii väga ) . ARK-i minnes ikkagi pabistasin, kuid tänu AIDE mõstlikutele õpetajatele sain veel ennem ARK-i sisse minemist platsil kõik harjutused üle teha ja ratta tunnetuse uuesti kätte saada
.
See 1 kuu oli küll väike aeg, kuid ma arvan et sul oleks mõtekas minna aprillis autokooli, ning kõik need asjad ühejutiga ära teha. Kulub vähem raha ja saab kiiremini tehtud. Selle jama meelespidamine on lihtsalt liiga keeruline, ning selle aja sees võib ka midagi veel muutuda (vähetõenäoline, kuid euro on tulekul )
Edu
You Bastard!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.