õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Motorized kirjutas:

Olin vist viimane, kes täna selle sõidu lõpetas. Jõudsin mõni aeg tagasi koju ja OI kus ma sain padukat koduteel. Kulgesin viimsist kristiinesse ja... pidamine kadus päris ära lõpus. Iga pidurdamisega kipus loha võtma. Rocca juurest startisid kõik minema, aga kesklinna vist paljud järgi ei tulnudki? Pirita poole võttis suuna vähemalt 10 ratast, aga kohale eriti kedagi ei jõudnud. Igaljuhul oli väga lahe sõit!

Ma tulin teist veidi maad tagapool.
filmisin kah - aga kustutasin selle video ruttu ära.
Sõitsite autogrupi ees - grupi keskel olid vilkurid - aga huvitaval kombel ei teinud too asjast väljagi.
Ma pidin seal estonia juures krt käpuli käima - niipalju sodi oli maha lastud seal.

Ja pärast 21:50 sai ratas puhkama pandud - ise lennujaama teed pidi kodupoole tötsat-tötsat ja hakkas niimoodi kallama, et mu eilased riided siiamaani tilguvad vannitoas.

mul on mobiili save-i video ka olemas, et saaks CCG - ablastele näppudele reklaami teha, pagan see oli hea vaatepilt kuidas sealt kinnitusest asi ajama pani :mrgreen: :bsmile:
About sõit - the best ride ever, nii soojaks pole tagarehva saanud juba ma ei tea mis ajast ja päris välimise servani korralikult kalluteet kah. Lihtsalt mõnnnna.

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Mine “Üritused”