Hälvik-rolleristid

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Re: Hälvik-rolleristid

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

real kirjutas:

Rollerimeestega see probleem ainult ongi, et vaja on igasuguseid resokaeffekte ning sportsumpasid ja aktiivkõlareid jms jama. Kui mõeldaks rohkem rollerile kui liiklusvahendile, et jõuda punktist A punkti B liikluseeskirja järgides, siis ei oleks probleeme. Ja ongi kõik öeldud.

Võin täiesti ausalt ja puhtsüdamlikult tunnistada, et justnimelt igapäeva ilusailma 50cc liiklusvahendil (pole küll roller vaid mopeed Tomos Flexer, 2käigulise automaatkastiga) on mul euronormi tehasesumpa asendatud korraliku katse-eksituse meetodil välja valitud resonaatorväljalaskega ja masina tööreziimid sisselaskes ka selle järgi häälestatud (kahjuks kaotasin ikkagi natukene pöörete täiesti alumises otsas aga leidsin enamvähem optimaalseima kompromissi).
Lisaks sellele on paigaldatud kasutusoludesse natukene sobivamad rehvid ja minu kehamõõtudega sobivm juhtraud.
(Reaalselt on selliste järgiaitamiste vajadusteks lisaks kehakaalule ka seal teemas näha olev põhjus - http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 96#p466096)

Kas ma olen nüüd vaatamata oma 24aastasele a-kat juhistaazile arengupeetusega rahvavaenlane nr1?

P.S. Olen kahe käe ja kolme jalaga vastu, et idiootidest rolleripubekate pärast läheb järgmisest aastast Eestis ahistamisele ka kogu ajalooline mopeediklassi sõidukipark, vaatamata selle vanusele ja tehnilistele andmetele... aga suudan ikkagi kainelt mõelda, et mitteükski sõidukikategooria ega mark ei ole süüdi selles, et osad nende juhtidest just karbi kõige teravamad pliiatsid ei ole.

Aga ega nagunii ei muutu mittemidagi niipea ja väga suur osa on selles kinni ka ümbritsevas ühiskonnas, kus seda sõidukiklassi peetakse kõigi teiste poolt mitteaksepteeritavaks ja nendega ei arvestata üldse. Kui sõita liikluseeskirjade ja piirangute järgi ja sõiduteel, siis on kõik autojuhid vihased, et mis need jobud siin ees kakerdavad (ja enamus mootorratturid loomulikult ühtivad selle halaga). Kui natuke agressiivsemalt sõita, siis läheb lahti inimlik kadedus, nagu ka mootorrataste vastu, et mis nad trügivad ja nõeluvad ja meiega koos ummikutes ei seisa. Kui vaikselt ja rahulikult kedagi segamata kergliiklusteel kulgeda, siis juba põhimõtte pärast kukuvad kõik kepikõndijad ja rulluisutajad karjuma ja lisaks oht miilitsaga konflikti sattuda. Vähesed olemasolevad jalgrattateed, kus on täieõiguslik voli liikuda vaid mopeedide ja jalgratastega, on hõivatud noorte lapsevankritega mammade ja kepikõndi tegevate penskarite poolt jne jne jne. Järelikult ainus ellujäämisvõimalus on kõike seda vastu ignoreerida ja lihsalt sõita, seal kuhs parajasti mahub ja niimoodi, nagu masin, närvid ja sõiduoskused lubavad.

Inimesed, natukene toleantsust võiks ikkagi üksteise vastu olla!

hälvik

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”