õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
ylari kirjutas:Fos kirjutas:aga teeme siis väikse ringi kell 19:00 ülemiste pensuka juurest, ajaks vähe juttu ka, et hilinejad maha ei jääks.
dämmit... leidsin end seitsme paiku just ülemiste parklast ja mõtlesin, et tuleks siis vaataks kah üle mis rahvas koos on ja kui lühike ring tuleb, siis ise kah kaasa põristama..
aga meelde oli jäänud, et ülemiste statoilis saadakse kokku.. mõtsin, et kas ülemiste või sikupilli pool raudteesilda... ja kui ma silla alt läbi sõitsin, nägin kokku nelja statoili ühest punktist...jeez. ots ringi ja nõmme poole tagasi, kuna algselt niikuinii polnud plaanis sõitu minna... muidugi see gixxer foori taga mu kõrval ilmselt teadis juba, kuhu minna
kiskus offtopicuks aga point selles, et ülemiste BENSUKAS on ikka väga laialivalguv mõiste, veel hullem, kui oleks öelnud ülemiste statoil.
Üldiselt mõeldakse selle all Nestet, nagu nad ka kirjutasid. Pole mõtet ise juurde mõtlema hakata.
Mis seal ikka, teinekord tead siis!
vahher kirjutas:Kell 7 sobiks, sa mõtled Neste juures Fos?
Fos kirjutas:vist oli neste jah, noh seal parkla tartu pool otsas, eks tunneb tuttavad näod ära ka ma usun