28.-29.08.2010 Motorbike Race 2010 Kacergines!

Kasutaja avatar

seroi
Kontakt:

Re: 28.-29.08.2010 Motorbike Race 2010 Kacergines!

Lugemata postitus Postitas seroi »

Steelrider kirjutas:

Mõned küsimused kogenumatele inimestele:

1. Aerofotosid uurides tundus, et ka seal on boksiala "ringi sees", kas ainult tundus või on ka? Kuidas on sellisel juhul korraldatud sõitude ajal boksialale pääs?

2. Varikatuseid, nagu Riias, seal vist ei ole, elektrit ka mitte?

3. Mis seal 600-ste maksimaalsed kiirused olla võiks, et teaks, mis ülekande kodus külge võiks kruttida?

1. Boksiala on ringi sees jah, juurdepääs tunnelist. Ernevalt Riiast on tunnel piisavalt suur, nii, et ka suur rekka mahub sealt läbi;

2. Varikatuseid pole, elekter on ja seda saab lihtsamt kätte kui Riias (kilpe ja pistikupesasid on rohkem);

3. Tegemist on Baltikumi kiireima rajaga, kuid seda mitte tippkiiruse poolest, mis minu hinnangul on sarnane Riia autorajaga. 600-se tippkiirust ma hinnata ei oska, aga ma arvan, et kui sa sõidad seal esmakordselt, siis saad hakkama sama ülekandega, mida kasutad nt Pärnus, sest vaevalt sa esimesel korral maksimaalse kiiruseni jõuad - enamusel sõitjatest võtab ikka veidi aega enne kui väheste väljasõidualadega harjutakse :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”