Speedest Legends, 21. august, Tartu Raadi lennuväli, EMV III
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Speedest Legends, 21. august, Tartu Raadi lennuväli, EMV III
Need kausid polegi niisama tilulilud midagi - äratavad paremini surnud siduri ellu kui paari-kolme ketta vahetus. Olen siin juba mitmeid aastad järjest omaenda firma toodangu eksperimenti talunud - 2005 sai võistlustulle toodud miski tolleaegses mõttes "ulmepill" mis nüüdseks on ammu risti-pikuti pilbasteks sõidetud ja uuega asendatud mitmeid kordi. Üks asi aga on jäänud samaks - siduri friktsioonketaste komplekt + dragbike.ee siduri tuningkausid. Juba kaarega üle 10tuh!!! võistluskilomeetri (dragrace + rinka) ja ikka on samad friktsioonkettad läbi mootorimudelite K4, K5, K6, K7 ja isegi K3 vana-hea-dragbike-tutikas-uudismootoris ehk siis kõige uuema ratta sees NEEDSAMAD sidurikettad Endal ka juba imelik aga kas pole kausside vajalikkuse osas tip-top reklaam või mis?!? Igatahes tundub, et need kettad ennemini pragunevad vanadusest neljaks kui ära kuluvad
Pikaealisuse saladus on regulaarne õlivahetus koos filtriga (Castrol R4 Superbike): http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=137&item=1462 ja dragbike.ee sidurikit: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=46
Vähe sellest - mingi aeg sai kolitud üldse TSS Racing Slipper sidurile ja kuna needsamad kettad ja kausid sinna passisid siis jätkasime sama joont... tänaseni kõik selles osas OK.
Kui teemasse siis mul võistlusele jõudmist takistavad ka mõned probleemid - esiteks ei jõudnud kohale uued gonlid (vanad jäid tükkhaaval kusagile Bikerniecki raja kauniste metsade vahele) + puudub gondlihoidja (muutus taastamatuks risuhunnikuks seal eelnimetatud kohas) ja siis veel rodu metallist asju mida saan küll laost võtta aga 1:1- le uue ratta külge ei passi... custom only... Lisaks veel terviseprobleemid... Kohe kui sokid jalga panen siis tekib sekunditega paistetus selliselt, et eelmainitud saab vaid kääridega jalast ära... krdi augustikuu vms... Siis on mõõga 25 aasta juubel, lexuse liigud ja relvastatud kokkupõrge mõne "teatud" ametkonnaga, lapsel oli just äsja operatsioon täislaks tuimestusega (hambakattu eemaldati ja olgu öeldud, et pole süüdi kodune kasvatus - chihuaua-d lihtsalt ei saa aru, et hambaid PEAB pesema vähemalt 2-3x ööpäevas) + sattusin puht juhuslikult degusteerima tänast hinnaliider hitt-toodet nimetusega ... no pikemalt keerutamata on maximas 0,7L Grants 195.-eeku - jebaat...
Niisiis olen mina 100% joonel - mis vabandusi on? Lödi läks käpa sisse?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.