Suzuki SV650 ei lae akut, Viga lahendatud → Re: Suzuki SV650 Ei taha akut laadida, PALUN ABI!
Re: Suzuki SV650 Ei taha akut laadida, PALUN ABI!
Täna sai jälle hulk aega rattale raisata, et saada sotti, mis seal võib viga olla, aga ma ei suuda aru saada, mis seal viga on, mul on see elektrivea otsimise joonis ja ma ei ole päris kuupealt kukkunud, aga ikka jääb midagi puudu, nimelt järgides seda seletust, siis praeguseks näitab, et ´"pluss" on kehva ja viga võiks olla süütelukus ja juhtmed tuleb vaadata üle, käisin kõik läbi, aga süüteluku jaoks on mul vaja mingit spets võtit, seda mul ei ole ja mis on selle juures kõige kummalisem, siis kui mõõdan aint magneetost tulevaid juhtmeid, kus peab olema min 70V, aga sealt ei saa ma midagi, takistus on kõigil võrdne 1oom, kui aga panen alaldi külge ja mõõdan akult, siis laeb kenasti, umbes 14V, kui tuled põlema panen, siis 12,5, mis on isegi alla aku pinge ja aku suht kohe tühi. Ilma vooluringita mõõtes oli alaldi otstel umbes 5V. Selle kõigega seoses jääb mind piinama kaks küsimust....1. Miks ma ei saa pinget otse genekast tulevatelt otstelt ja teiseks, miks kaob laadimine, kui lülitan tarbijad sisse???????????????????
ANDKE NÕU!!!
PALUN
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.