Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras

Lugemata postitus Postitas grahv »

Thesaarlane kirjutas:

Päris tigedad kommenteerijad.

:( Täpselt nii juhtubki kui liiga toores jutt meediasse pasundada. Pole isegi viitsitud mitteratturitele arusaadavalt selgitada, miks on NENDE jaoks sadamas (sh hiiu-saare pudelikaelas) parem tsikkel kui auto jne. Ikka vaja kohe suure käraga rünnata, möliseda ja nõuda... Ei imesta kui SLK juhtkond nüüd ka asjasse eelarvamusega suhtub.

Äännn kirjutas:

Näib, et ajakirjanduse kajastuse tõttu pole siinseid aktsioone vaja, õigus?

Kas on vaja või pole, selgub mina arust alles peale läbirääkimisi. Rääkima tasub minna aga alles siis kui oleme ühiselt kokku leppinud probleemi olemuses JA ühiselt kokku leppinud ka enamusele sobivates LAHENDUSTES. Ma ei pea õigeks, et kellegi "Marguse" isikliku nägemuse järgi hakatakse sahmima. Mina küll "Margusega" nõus pole, et bronn on ainus võluvits ja tema põhjendus riietuse näol on vabandage naeruväärne... Kas kõik kel külm või autos konti pole peaks eelise saama?

Mina tahaks küll teada kas on takistusi uutel laevadel tsikliraja joonimiseks.

Thesaarlane kirjutas:

Ostame paar nahkkombet ja pistame Hiiuväinale ja Leedole selga.

Sa loodad peale sellist avaldust, et sind tõsiselt võetaks seal? Täielik õigus on neil öelda, et tsikkel pole kellegile kohustsu, kui ei meeldi sõida autoga. Kus nüüd need karutapjad, kelle jaoks pole olemas sitta ilma vaid s**t varustus.

G

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”