Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Tere Väinz,
kas me tohime siin sellist praamilesaamise asja ajada nagu me ajame? Kui kasutaks siis sellist keskkonda nagu pakutud oma pöördumiseks http://rusikas.ee/moto/? Ma kaevan veidi lisamaterjali laiast ilmast, kas on videosid või näiteid tuua, kuidas soolode praamile laadimine ja eelistamine või korraldus on mujal.
Lugupidamisega
Jana
PS. Bronni vajaduse eeldajatele: bronniga on pilet kallim kui ilma bronnita. Kui ma töö- ja kooliajal sõidan edasi-tagasi sagedamini kui enamik saare külastajaid, siis huvitab mind küll, et korraldus oleks ladus ja ka võimalikult soodne. OÜ reeglites on kirjas, et mootorratta pealt ei saa ka nendega lepingu sõlminud saareelanik sõiduki piletile soodukat ning minu tsiklit keelduti tuulelaevad.ee sooduskaardile kandmast. See tähendab, et tsiklistina oleme me kõik võrdses seisus. Ja ikkagi ei viitsi ma bronniga jännata, sest alati on võimalikud igatsugu Murphy seadused jm kalad, mis täpselt sel kellaajal reisule minemast takistavad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.