Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
viimane kogemus ülesõidust, seda küll hiiumaale, oli sel aastal vahetult enne jaanipäeva, kus suur mass üldjärjekorras autodega saarele sõita soovijaid sai alles maeitea kui mitmendale ülejärgmisele praamile, mina ja veel mõned soolotsiklid ostsime pileti ja kassat öeldi lahkesti, et kes tsikliga, lükake oma sõidukid rekkade ette, küll sealt teid ka peale pannakse kui mahub - ja mahtus kenasti, (polnud mingit teemat tõkkepuu ja triipkoodiga ) kusjuures samaaegselt läks laevale ka üks grupp punnvõrridega, nemad ju mõistagi võrdväärsed jalakäijate ja jalgratturitega, aga see selleks.
hiiumaalt tagasitulles oli olukord veidi närvilisem. hoolimata tugevast vihmast tuli seista üldjärjekorras ja pärast mõningast pingelist seisu saadeti mind koos tsikliga siiski kõige lühama järjekorraga ritta.ja sealt kutsus praamimees mind ette ja suht varsti olin laevas nimega muhumaa, kus tekil olevas küljetaskus oli ruumi lahedalt.
ma leian ka,et teha soolotsiklitele oma rida ja eks siis sõidukite pealelaadija hakkab sealt neid paadil olevatesse tühimikesse paigutama. muidugi jääb ju kõigile soovijaile teha bronn ja õigeaegselt sadamas järjekorras olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.