Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Rääkisin pr Miilbergiga OÜ-st Väinamere Liinid.
Selgitasin, et olen ise saare elanik, kel praamiprobleemi pole, kuid mulle läheb südamesse mu kaaskodanike praamisõiduga seotud mure. Saared on tsiklihooajal populaarsed, seega on nii minu kui ka praamioperaatori ja kõigi reisijate ja kohalike huvides teha nii, et saartele sõit kõigile võimalikult meeldiv ja kena oleks. Stividorid ja kassiirid on eri sadamates eri inimesed, oma nägemuste ja suhtlusoskustega, samuti kassiirid. Võimalik, et neil puuduvad igakülgseid teadmised soolode ohutust paigutusvõimalustest. Rääkisime eraldi soolode rea joonimise ja tsiklite parema praamilepaigutuse võimalustest ja kohapeal eri sadamates toimuvast.
Väinamere Liinide OÜ-l on olnud arutlusel järgmisel aastal tsiklitele eraldi rada teha laadimise ootejärjekorra jaoks. Nad teavad, et olukord ei ole rahuldav ja et soolo tsikkel võtab vähe ruumi ühes reas seistes (st joonimine pole probleem). Nende soov on, et grupid sõidaksid siiski kahes reas autodega ühes järjekorras ja üksikud siis soolode reas. Seega läheneks tuumale (igal võimalikul juhul praamile saamisele, st et stividor pööraks tähelepanu sellele, et ootealal on soolosid, keda siis vahele ja serva mahutada) ooteplatsi poolt.
__ Ettepanek koostada OÜ-le Väinamere Liinid kirjaliku ettepaneku eraldi soolode raja mahajoonimiseks. Loodame, et see lahendab probleemi, kirik jääb keset küla (ja stividorid ei saa kurjustada autojuhtidelt, keda tsiklite "eelistamine" kotib). Küsimus: kas lisame soovi, soolode rea joonimine toimuks 2010.a võimalikult kohe praegu?
__ Eelisjärjekorra osas - kas teha ettepanek igal juhul tsikleid eelistada (mille alusel kui asi mingi muu sõiduriistaga võrdluseks läheb?) või jätta see lahtiseks (see on ja jääb stividori suvaks)?
Kui ettepaneku koostamiseks läheb, siis kas rahvas oleks nõus seda digitaalselt allkirjastama ja failina saatma?
Volitate mind seda OÜ-le Väinamere Liinid edastama? Või on muid arvamusi, ettepanekuid?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.