Palju siin 125cc vendasid on?
Moderaator: Moded
Re: Palju siin 125cc vendasid on?
Kõik kes vastasid jaatavalt võiksid anda oma kontakti kas mulle või dionysosele.
-
-
Teema algataja
Siin on ka mõned kes tulla tahaks. http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?f=16&t=53256
Krt lubadega venib odavalt.
Keegi tripile ei taha minna siis ? Suvi ju varsti läbi ... Võiks mingi teema üles võtta .
Okei. Tahtsin oodata kuni asjad kindlamad on, aga need venivad. Praegune plaan on minna 21 august Muhule. Miks asjad kindlad pole, sest majutuse koha pealt pole kindlat vastust. Hannes pidi uurima seda, kuid seni pole ma temalt vastust saanud. Praegu sai paari sõnaga öeldud, põhjalikumalt veidi hiljem. Aga avaldage arvamust teemal "21 august ja Muhu"
saarele oleks küll lahe minna , aga ma sain Hannese jutust nimodi aru , et seal majutus võimalust pole sellel hetkel. Aga telkimine poleks mõte ?
hel kirjutas:saarele oleks küll lahe minna , aga ma sain Hannese jutust nimodi aru , et seal majutus võimalust pole sellel hetkel. Aga telkimine poleks mõte ?
Mõte oleks, aga kuidas sa telki kaasas vead?
koty kirjutas:hel kirjutas:saarele oleks küll lahe minna , aga ma sain Hannese jutust nimodi aru , et seal majutus võimalust pole sellel hetkel. Aga telkimine poleks mõte ?
Mõte oleks, aga kuidas sa telki kaasas vead?
Kui väga vaja oleks , siis mina mahutaksin selga ära . Aga selline lahendus oleks ka minu poolt kõige viimane .. ilm võib ka kiskuda öösel tuuliseks ning siis oleks suht perses . Parim oleks mingi motell või asi jah .
Nii , uurisin ka nats asja . Selline koht oleks 1 võimalus : http://www.muhusaar.ee/aki_est.html
Praegu oleks kuupäev siis 21 august . Kõige odavam koht oli igastahes . Palju erinevaid võimalusi ka ( telgid , kämpingud )
Mis arvate ?
No terv!
Veel 1 "võrri" mees juurde, kuid mul sama mure et load saan kuskil augusti lõpus kätte ja siis vaja veel masin ARK-is ära regada.
hel kirjutas:Nii , uurisin ka nats asja . Selline koht oleks 1 võimalus : http://www.muhusaar.ee/aki_est.html
Praegu oleks kuupäev siis 21 august . Kõige odavam koht oli igastahes . Palju erinevaid võimalusi ka ( telgid , kämpingud )
Mis arvate ?
Aga sa siis helistasid neile, et kas vabu kohti on? Võiks selle 21 kinni panna ja asja ära teha. Enam odavamat kohta leida ei anna väga ja pealegi, palju ikka vaja läheb: voodi on, katus peakohal on, grillplats on, isegi kõrts on kõrval
Olin nats eemal (hiiumaal) , aga sain vastuse ja öeldi , et on küll vabu kohti . Aga 21 august on kohe -kohe käes , nats kiireks läheks ? hellaksin ja ütleksin nt 23 august ? Või sobib ka 21 ? Pakkuge võimalusi välja .
-
Teema algataja
ma arvan küll et 21 liiga kiire ,enamus ss ei teaksi et trip toimub ,käiakse vähe netis jne
-
teeks 27 või 28 öö seal?
oleks aega planeerida nd shit ka,ning viimane vaba nädal veeta teiega koos - lausa unistus
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Mul pole ratas valmis ja kodust kaugele ei lähe, peas on vaid idee 28. kuupäeval RG saunamöllule minna. Äkki liigub keegi veel võrriga sinna?
extinction kirjutas:Mul pole ratas valmis ja kodust kaugele ei lähe, peas on vaid idee 28. kuupäeval RG saunamöllule minna. Äkki liigub keegi veel võrriga sinna?
Mida see saunamöll endast kujutab ?
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
-
Teema algataja
täitsa haige arvti paneb segast seda hääletust loodes aga no pm saab ära hääletada eks ma muuda muudan millalgi ära.
-
-
Teema algataja
lrt mõtlesin et proovin uuesti ja nüüd viskas veel rohkem neid ja vastused kadusid ka ära sorry :DEt vastake uuesti siis.Ma muidu ise arvan et muhu jääb tiba kaugeks hetkel ,võiks mandrile minna kuhugile aga no eks vaatab veel keegi võiks mingeid häid varjante välja pakkuda veel
dionysos kirjutas:lrt mõtlesin et proovin uuesti ja nüüd viskas veel rohkem neid ja vastused kadusid ka ära sorry :DEt vastake uuesti siis.Ma muidu ise arvan et muhu jääb tiba kaugeks hetkel ,võiks mandrile minna kuhugile aga no eks vaatab veel keegi võiks mingeid häid varjante välja pakkuda veel
Minuarust pole muhul viga midagi. Mandril tuleks jälle koht otsida, hindadega jännata jne. Enam pole väga venitada ka, kool tikub peale.
Ütlen praegu siis sellele majutus kohale , et üks see neljane kämping kindlalt ja vb tuleb teine ka veel ? Väga kaugel pole ka Muhu ju , Tallinnast ligi 180 km . Kütusekulu pole ka väga suur ju . Peaaegu mina saan sõita 1 paagitäiega ära , kuigi mul on väga suur kütuseröövel pill
Kui ma õieti aru sain , siis 6 inimest oleksid tulijad - selle hääletuse põhjal . Kes need on siis ? Hakkaks praami aegu vaatama ? Pärast muidu ilgelt kiire .
Ma kardan et see hääletus peksab segast ja ei tasuks liialt usaldada seda.
-
- Tsikkel: SV650N
- Tänatud: 1 kord
krt, load alles sept. algul käes... aga kas siin mõni vend Tallinnast ka on? saaks sügise paiku koos tuuritada...
Seal pigem 2 poolt ja 2 vastu, miskipärast näitab kolme varianti. Võid proovida, nt. muudad oma häält ja näed, et sel juhul on 3-3-3 ja 1-1-1.
pokerhentz kirjutas:krt, load alles sept. algul käes... aga kas siin mõni vend Tallinnast ka on? saaks sügise paiku koos tuuritada...
Hannes on ja mina pmt olen ka .
Kuna huvi on liiga vähene ja need, kes enne hääletasid, et oleks reisile tulijad, on põdema löönud/ära kadunud kuskile, jääb vist Muhule minek see aasta ära. Peab piirduma väikese tiirutamisega Tallinna peal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.