Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

zx12r kirjutas:

Mu arust tsikliga küll alati praamile niimoodi mahtunud ei ole, et ühtegi autokohta ei segaks. Teinekord on praami autodeki nurgad täitnud jalgratturid, vahel on mõni buss niimoodi ees, et kõrvale sõitma ei mahu mingil juhul... Kui peaksin ise saarelt tagasi tulles sellepärast maha jääma, et 2 matkaratast sõitsid must järtsis mööda ja ma olin esimene kes praamile ei pääsenud... noh, natuke mõru tunne oleks küll. Õnneks seda ei pruugi juhtuda, olen alati vara kohal ning võtan rahulikult, vaatan sadamaelu. Elu on täpselt nii lihtne kui lihtsaks see endale teha.

A kui mingid järjekorravalvurid-müügiputkainimesed jätkavad sihilikult jobutamist ning olukord ei muutu, olen aktsioonile tulija. Matkamehed võiks siis juba tsiklile järelkäru ka kruvida, saaks järtsi venitada...

Aga sa ei saa sellest ju kunagi teada, kas sa jäid nende kahe matkaratta pärast maha või siis sõitis keegi praamile nagu M.Aunaste, kes on nii paanikas, et ei oska enam maha sõita :wack:
Mõru meel on nii või naa kui napilt maha jääda. Esimesena maha jääda on alati fck up ja otsid kedagi süüdlasi.
A imelik on see, et miks nad uut süsteemi muutsid. Kas keegi nurises selle üle, et tsiklid ette lastakse ?
On selle kohta kunagi mõni uudis olnud ? Keegi võsapetsile kurtnud ? Pole ju. Miks jurada tomivat süsteemi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”