Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

siil_udus

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas siil_udus »

Tegelikult ei ole selles situatsioonis igapäevasele ratturile ilmselt midagi erilist, aga puksiirijuhile viisakaima liikleja tiitlit ka ei annaks.

Juhtus siis asi nii (koht on Suur Sõjamäe Ülemiste keskuse kõrval) :

http://www.youtube.com/watch?v=f1ywsU5UDM0

Õnneks aimasin seda pisut ette ja olin juba valmis pidurdama, aga mõni aeg hiljem keeras ta yhele autole sarnaselt peale kui rida päriselt vahetas..

PS - kaamera oli pisut pahasti noka varju jäänud ja sellest see ülemine vari..

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

siil_udus kirjutas:

Tegelikult ei ole selles situatsioonis igapäevasele ratturile ilmselt midagi erilist, aga puksiirijuhile viisakaima liikleja tiitlit ka ei annaks.

Õnneks aimasin seda pisut ette ja olin juba valmis pidurdama, aga mõni aeg hiljem keeras ta yhele autole sarnaselt peale kui rida päriselt vahetas..

Täis? :roll: :oops:

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

tali kirjutas:
siil_udus kirjutas:

Täis? :roll: :oops:

Lihtsalt pime nurk.
Kõikidel autodel on peeglid sellised, et kui keegi ronib neile sinna, kus sedaanidel on bensuluuk, siis on see keegi samahästi kui nähtamatu.
Ega tsiklite peeglid oluliselt paremad pole.
Ise vaatan nii auto kui tsikliga sõites enne manöövri sooritamist enamjaolt üle õla.

Ise sarnastes olukordades ei ärritu üldse, sest tean väga hästi, et autoroolis olles keeraks ka ette, kui vaid peeglit usaldaks.

Mu vend oleks äärepealt mõned nädalad tagasi Poolas ühele autole tsikliga küljelt sisse tõmmanud kuna usaldas peeglit. Kiirus oli 110 kanti. Nüüd vaatab mõnda aega üle õla, enne kui rida vahetab 8)

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897

siil_udus

Pime nurk ei olnud kindlasti, sest just hetk enne tema manöövrit vaatasin tema peeglist, kuidas ta telefoniga rääkis.

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Lugemata postitus Postitas Ercki »

siil_udus kirjutas:

Mis sul on pidevalt kaamera rec mode? Ja milline sul see komplekt välja näeb, räägi teistele kah? :bsmile:

siil_udus

Pidevalt ei ole, aga suhteliselt palju (iseasi palju sellest materjalist pärast omale alles jätan). Aga kaamera ise on selline:
Pilt
E-bay võtmesõnadeks spy cam cõi keychain cam.
keti ja rõnga eemaldasin ja kiivri noka alla tegin pisikese "kronsa" õhukesest plekist, kuhu see kaamera teibiga kinni panna.
Pilt

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Sellise pisikese vidina kohta on pilt päris talutav ja kui ebayst hinda vaadata siis 12 dollarit on olematu hind selle eest. Kirjelduses et 8gb mälu. Palju sinna filmi peale mahub ja kaua reaalselt aku peab?

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

siil_udus

Minu oma on MicroSD kaardiga ja mälu sööb ta usinalt - u 50mega on minut (või isegi pisut enam). Aku kestab reaalselt tunni ja pooleteise vahele sõltuvalt temperatuurist.
Ei suutnud youtuubi teda 1:1 kvaliteediga ülesse lasta, aga tundub, et originaal on sellest terakese parem. A üldjoontes sama.

Kasutaja avatar

Samru
Tsikkel: Suzuki Intruder 1800R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Samru »

Täna õnnestus endal ka siis hälvik-autojuhiks saada.

Nimelt tangin mina Kose-Risti Euro Oil tanklas, ninaga Tartu poole, seistes ise auto taga, üsna tagumise vasaku nurga juures oodates paagi täitumist- tsekkan ilmselt Treffile suunduvaid Soome tsikleid burgeriputka juures ning kiikan ühte tankivat Shadow-d teisel pool tankurit kui kuulen veel ühte tsiklit saabuvat. Tuleb minu auto taha (üsna stiilne masin-nendin ja juht ilusti heledas ülikonnas musta hirmutava kiivriga- cool)- Honda GL 1500 CTV veereb edasi...

Kuna ma seisan ülbelt endiselt 20 cm oma auto nurgast ja ei astu kiirelt eest ära ning saabuv tsikkel on sunnitud mulle vastu jalga sõitma (ok- ei sõitnud, kuid masinat jalale lastes kukkus esiratas mulle vastu jalga), siis ma tõesti vabandan et ma sind, sõiduki reg nr-ga 60JB Jõgevatreffi veteranist (märgid olid rinnas) juhti sellepärast m***iks sõimasin. Ma ju tõesti NÄGIN et SA TULED nagu sa mulle väga tabavalt selgitasid!

Luban üle vaadata oma sõiduvõtted, käin tähelepanu- ja kontsentratsioonikoolitustel ning ehk siis oskan lugeda liiklust/mõelda rohkem, et astuda see üks samm tsiklite teelt kõrvale. Ja järgmine kord tsiklit tankides olen siis targem ja pressin enda ka eestankiva auto ja tankuri vahele.

Fear no evil!
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Samru kirjutas:

Luban üle vaadata oma sõiduvõtted, käin tähelepanu- ja kontsentratsioonikoolitustel ning ehk siis oskan lugeda liiklust/mõelda rohkem, et astuda see üks samm tsiklite teelt kõrvale. Ja järgmine kord tsiklit tankides olen siis targem ja pressin enda ka eestankiva auto ja tankuri vahele.

Pilt

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

andrezoo9
Tsikkel: S1000RR

Re: Hälvik-autojuhid(Killerid)

Lugemata postitus Postitas andrezoo9 »

Täna siis sõitsin platsilt koju ja foori taga oli universaal kerega vw golf taga,valget värvi.Olin siis juba u kilomeeter sõitnud ja ikka auto sabas.
Pärast 1km(umbes)hakkas auto väga sappas sõitma ja signaalitama,hakkasin põgenema kuna arvasin et juht on purjus vms.Sain siis paarist napist kohast läbi panna ja üle trotoaari ka ja ikka tuli järgi,lahti sain temast niimoodi et pöörasin järsult jalakäiarajale tema jäi platsi peale.
Teekond oli siis selline.
http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php? ... e=2010.8.9
Kui keegi nägi pealt ja jõudis numbri ära märkida andke teada!Nii ma seda ei jäta(plaan politseisse minna).

http://www.auto24.ee/used/723218
Auto oli selline ja ei välista et see võis see sama auto olla.Kahjuks oli siuke kiire taga et ei jõudnud numbritgi vaadata.

Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas ylari »

ma tahaksin siinkohal tervitada g4s töötajat, kes vergi-võsu teel reedel mulle ette tagurdas metsavahelt.
ma ei tahaks seda meest küll hälvikuks nimetada.. oli üks tobe liiklussituatsioon aga järgmine kord vaatab vb lisaks peeglile üle õla kah ja siis veel peeglisse ja siis veel üle õla, enne kui teele tagurdab..

kriban siia ära kah siis oma senimaani ehk kõige ärevama elamuse kirjelduse ratta lenksus... tegin õhtul ühe mõnusa õhtuse sõidu võsult verki ja tagasi ja kui juba asulaalasse olin jõudnud oli suht järsk vasakkurv. kolmveerand kurvi pealt läks teekene paremale metsa, millel oli üks lahmakas G4S JEEP, tagurdamas vaikselt tee poole.. võtsin hoo maha, et lasen siis tee peale ära tagurdada aga jäi seisma. läksin siis natuke alla 50km/h kurvi poole ja siis tuli üks auto vastu.. ma olin poole kurvi peal ja JEEP oli vupsti teel. Ei jäänud ta alguses seisma, et mind läbi lasta vaid vastassuunas tulnud sõidukas. Õnneks jäi mulle poolteist meetrit vasakut teeserva ja kallutusvaru, et teha see kurv poole järsemaks. Miski ime läbi leidsin poole kurvi pealt signaalinupu kah üles, siis ta vist vajutas pidurit kah ei tea kas oleks seda teeserva mulle muidu jäänud kah. Pärast rahvusvahelisi šeste selja taha pidasin kinni ja küsisin tüübilt et kas ta kurat vaatas kah... Ta oli ise kah ikka suht ähmi täis ja vabandas ja ütles et tõesti ei näinud, et pime nurk oli. Eks ma jäin siis uskuma kah teda, peeglist võis küll pime nurk olla.Loodetavasti siis ikka järgmine kord vaatab topelt selja taha..

täna piibe maanteel mingit teega paralleelselt lendu tõusvat kurge nähes järsult maantee keskel pidurdanud mahtuniversaaliga tädikesele tahaks kah öelda, et kui su taga sõidab auto ja kaks mootorratast, siis lase nad enne viisakalt mööda andes märku, et sa kavatsed peatuda vms ja siis tee mis tahad.

muuseas ma tean et nad kumbki ei saa mu tervitusi kätte tegelikult sest vaevalt et nad seda foorumit loevad aga...hinge pealt ära vähemalt :D

zr-7 99' > vfr800 99'
Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

ylari kirjutas:

täna piibe maanteel mingit teega paralleelselt lendu tõusvat kurge nähes järsult maantee keskel pidurdanud mahtuniversaaliga tädikesele tahaks kah öelda, et kui su taga sõidab auto ja kaks mootorratast, siis lase nad enne viisakalt mööda andes märku, et sa kavatsed peatuda vms ja siis tee mis tahad.

Ausalt öeldes ma vaatan ka viimasel ajal neid teeääres siiberdavaid kurgesid hirmas kahtluseussiga hinges. Pead on neil pisikesed, tea kas seda aru minu teelt kõrvale hoidmiseks ikka piisab. Need on veel suht krdi suured linnud ka, et mingi varblasega kannataks ehk vastu pead saada aga kurega küll mitte. Palju on neid raiskasid ka tänavu.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

Teema algataja
Alberts

Lugemata postitus Postitas Alberts »

õemehe õemees kirjutas:

Ausalt öeldes ma vaatan ka viimasel ajal neid teeääres siiberdavaid kurgesid hirmas kahtluseussiga hinges. Pead on neil pisikesed, tea kas seda aru minu teelt kõrvale hoidmiseks ikka piisab. Need on veel suht krdi suured linnud ka, et mingi varblasega kannataks ehk vastu pead saada aga kurega küll mitte. Palju on neid raiskasid ka tänavu.

Tallinnast laupäeval Pärnu poole minnes oli eri kohtades vähemalt paar kure laipa maas. Mis puutub vastu pead saamist siis - on ette tulnud. Lind oli keskmisest varesest nõks väiksem ja kiirust polnud palju (70 km/h), lind saabus kella kahe suunalt ja kokkupõrge oleks napilt sadulast maha löönud (oleks üks käsi paagil olnud - siis oleks kindlasti pealt maha lennanud). Kael oli paar päeva hiljem veel valus. Kurega kohtudes - ei taha mõeldagi (crash)

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Neid kurelaipu vedeleb vist päris palju. Mis pidurdamisse puutub, siis pikivahe on kasuks. Kunagi ei või teada, millal keegi lambist hädapidurdada otsustab ilma, et midagi tegelikult häda oleks.
Praegu on vist mingi joodikute suverände aeg vms, igasugust kontigenti vedeleb / magab / kakerdab treepervedel. Nädalavahetusel olla keegi lõuna-Eestis niimoodi alla aetud 2 x järjest. Äärepealt oleks Rapla kandist +1 tulnud ainsa vahega, et mitte 2 autot vaid ca 10-ne kolonn.
Aga noh – see ei ole enam mitte hälvik-autojuhtide teema.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

Sain ka hiljaaegu hämaras sõites linnuga vastu pead. Lind oli pasknääri suurusega või isegi pisem ja tõusis vist teeäärest just lendu. Igaljuhul oli mats nii tugev, et seda võib ettekujutada nagu sul oleks kiiver peas, ja keegi annaks paraja lõuahaagi... Loodan, et rohkem ei juhtu nii igatahes.

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Motorized kirjutas:

Sain ka hiljaaegu hämaras sõites linnuga vastu pead. Lind oli pasknääri suurusega või isegi pisem ja tõusis vist teeäärest just lendu. Igaljuhul oli mats nii tugev, et seda võib ettekujutada nagu sul oleks kiiver peas, ja keegi annaks paraja lõuahaagi... Loodan, et rohkem ei juhtu nii igatahes.

OT, ma sain varesega üks päev vastu käsivart - käis ka päris hea matsakas ära.

Aga mis pikivahe hoidmisse puutub, siis alati leidub keegi "tark", kes arvab, et tema võiks just sinna vahele ära mahtuda. :wack:

EDIT to scryth: Just mõtlen neid, kes kolonnist mööda "üritavad" sõita, kuid tegelikult panevad kohe ees pidureid ja jäävad ette passima. :evil:

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

miu kirjutas:

Aga mis pikivahe hoidmisse puutub, siis alati leidub keegi "tark", kes arvab, et tema võiks just sinna vahele ära mahtuda. :wack:

Igasuguseid leidub. Ma suhtun asjasse tavaliselt nii, et kui ise mööda ei sõida, siis sõidetakse sinust. :D Seega eriti ei stressa kui see möödasõitja nina alla just mökutama ei jää.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Krt, ma olen sõidu ajal kulliga vastu kiivrit saanud.
Ärge seda ainult soomlastele öelge, palun.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

Yerba kirjutas:

Krt, ma olen sõidu ajal kulliga vastu kiivrit saanud.
Ärge seda ainult soomlastele öelge, palun.

Ma sain ka eelmisel aastal peale BCR i Lätis kulliga vastu pead ja tänasin õnne, et see Soomes ei juhtunud! (lol)

Honda Transalp
Kasutaja avatar

andrezoo9

mul lendas kari kajakaid lasnamäel sõites kallale.vist nägin söögi moodi välja :mrgreen:
Kiirus oli väike ja midagi hullu ei olnud.Varustus päästab ka kajakate eest :bsmile:

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Muutke pealkiri ära- Hälvik-linnud

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Miks sa ei peatunud ja ei küsinud mis tahab ? Või äkki tahtis sulle midagi tagasi anda mis oli sul maha pudenenud ?
Või siis hoopis said mingi asjaga hakkama ning tahtis hälvik motoratturit veits korrale kutsuda ?

andrezoo9 kirjutas:

Täna siis sõitsin platsilt koju ja foori taga oli universaal kerega vw golf taga,valget värvi.Olin siis juba u kilomeeter sõitnud ja ikka auto sabas.
Pärast 1km(umbes)hakkas auto väga sappas sõitma ja signaalitama,hakkasin põgenema kuna arvasin et juht on purjus vms.Sain siis paarist napist kohast läbi panna ja üle trotoaari ka ja ikka tuli järgi,lahti sain temast niimoodi et pöörasin järsult jalakäiarajale tema jäi platsi peale.
Teekond oli siis selline.
http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php? ... e=2010.8.9
Kui keegi nägi pealt ja jõudis numbri ära märkida andke teada!Nii ma seda ei jäta(plaan politseisse minna).

http://www.auto24.ee/used/723218
Auto oli selline ja ei välista et see võis see sama auto olla.Kahjuks oli siuke kiire taga et ei jõudnud numbritgi vaadata.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

andrezoo9

[quote="korke"]Miks sa ei peatunud ja ei küsinud mis tahab ? Või äkki tahtis sulle midagi tagasi anda mis oli sul maha pudenenud ?
Või siis hoopis said mingi asjaga hakkama ning tahtis hälvik motoratturit veits korrale kutsuda ?

Ei julgenud!Sõitis nii sappas et kui pidurdama hakkasin oleks sisse sõitnud.Maha ei pudenenud midagi selles täitsa kindel.
Väikse wheelie tegin kiirendusel(tänavatel sõidan väga korralikult) ei usu et sellepärast pani üle muru ja trotoaaride järgi.Arvatavasti lihtsalt mingi psühh oli.
ja kui selle viimase 90c kurvi seal tegin oleks ta otse pannud kummivilinal sai pidama pea ääre peal.Ei välista ka seda et ta purjus oli.
Igastahes olge ettevaatlikud.

Kasutaja avatar

andrezoo9

Ok sa ei saa aru mis kurvist ma räägin kuna see kaardi värk ei näita joonlauaga tähistatud asju.

matu07
Tsikkel: XF650

Lugemata postitus Postitas matu07 »

Vabandan tsiklimehe ees, kellele täna Külitses kõrvalteelt ette keerasin.

Pidasin tsikli esituld pimeduses väga kaugelt lähenevaks autoks ja ei oodanud piisavalt, et selles veenduda.

Õnneks läks seekord kõik hästi ja edaspidi olen tähelepanelikum. :oops:

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

matu07 kirjutas:

Vabandan tsiklimehe ees, kellele täna Külitses kõrvalteelt ette keerasin.

Pidasin tsikli esituld pimeduses väga kaugelt lähenevaks autoks ja ei oodanud piisavalt, et selles veenduda.

Õnneks läks seekord kõik hästi ja edaspidi olen tähelepanelikum. :oops:

Sinust võib veel asjagi saada...regasid ennast siia kasutajaks spetsiaalselt selleks, et vabandada ja tegid oma käitumisest ka järeldused!

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Tulin siis pühapäeva õhtupoolikul Saaremaalt. Kulgesin rahulikult mööda kaherealist Pärnu mnt.
Üks käsi paagil ning viisijupp suus :)
Peeglist jälgin silmadega, et üks auto tuleb. Sõidab kõrvale ning aeglustab minuga ühele kiirusele.
Vaatan siis korra vaskule ning seal kimub üks suuremat kasvu naisterahvas elu eest suitsu. Mõtlen siis, et mis seal ikka ja kulgen edasi.
Läheb suts mööda ja BMW lisab gaasi. Näitsik ei saa minult silmi, kuigi suitsutoss segab vahele. Ja siis tuleb tagant istmelt läbi näitsiku akna mulle rahvusvahelise viipekeele kõige tuntum žest.
Ma korra mõtlesin, et lähen sõidan kõrvale ja teen ka midagi. A siis mõtlesin, et kellele seda vaja on. Hakkab seal veel mingeid ohtlikke manöövreid tegema Ja isegi ei näidanud midagi vastu. Peas käis pidevalt läbi variandid, et rebiks kupee BMW tagumise akna küljest, läheks lööks jalaga ukse mõlki või siis opereeriks peegli küljest :mrgreen: Aga ei jäin rahulikuks ja kulgesin koju ära. Isegi üllatusin. Parim mõte oleks olnud kui ma poleks üksi olnud ja oleks jälitanud seda BMW tema lõpp-punkti ja seal natuke juttu puhunud.

Aga BMW e36 kupee autotäis numbriga 147 TGH - tubli töö. Just Teie suguseid meil ongi liikluses vaja. Ma ei saa aru miks on vaja näidata jumala lambi inimesele näppu lihtsalt. Võib olla olid nad pettunud, et ma täpiks ei lasknud nende ees. Kui sa seda loed, siis sinu kommentaarid on teretulnud.

Kasutaja avatar

vaix
Tsikkel: FZS 600 Fazer ja KLE 500
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas vaix »

Thesaarlane kirjutas:

Tulin siis pühapäeva õhtupoolikul Saaremaalt. Kulgesin rahulikult mööda kaherealist Pärnu mnt.
Üks käsi paagil ning viisijupp suus :)
Peeglist jälgin silmadega, et üks auto tuleb. Sõidab kõrvale ning aeglustab minuga ühele kiirusele.
Vaatan siis korra vaskule ning seal kimub üks suuremat kasvu naisterahvas elu eest suitsu. Mõtlen siis, et mis seal ikka ja kulgen edasi.
Läheb suts mööda ja BMW lisab gaasi. Näitsik ei saa minult silmi, kuigi suitsutoss segab vahele. Ja siis tuleb tagant istmelt läbi näitsiku akna mulle rahvusvahelise viipekeele kõige tuntum žest.
Ma korra mõtlesin, et lähen sõidan kõrvale ja teen ka midagi. A siis mõtlesin, et kellele seda vaja on. Hakkab seal veel mingeid ohtlikke manöövreid tegema Ja isegi ei näidanud midagi vastu. Peas käis pidevalt läbi variandid, et rebiks kupee BMW tagumise akna küljest, läheks lööks jalaga ukse mõlki või siis opereeriks peegli küljest :mrgreen: Aga ei jäin rahulikuks ja kulgesin koju ära. Isegi üllatusin. Parim mõte oleks olnud kui ma poleks üksi olnud ja oleks jälitanud seda BMW tema lõpp-punkti ja seal natuke juttu puhunud.

Aga BMW e36 kupee autotäis numbriga 147 TGH - tubli töö. Just Teie suguseid meil ongi liikluses vaja. Ma ei saa aru miks on vaja näidata jumala lambi inimesele näppu lihtsalt. Võib olla olid nad pettunud, et ma täpiks ei lasknud nende ees. Kui sa seda loed, siis sinu kommentaarid on teretulnud.

Ei ole norija tüüp kuid 147TGH LKF-i andmetel on tegemist Audi A6-ga

Vaiko

XS 400 -> XV 535 -> XL 600 V Transalp -> FZS 600 S Fazer ja KLE 500
Kasutaja avatar

HondaHull
Tsikkel: DRZ 400S, VP200

Lugemata postitus Postitas HondaHull »

Kui kellegil soov hälvikuid näha siis palun pöörduge lähimasse Tartu linna.
Muud midagi: :D

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”