Hälvik- Mootorratturid

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas madjs »

p6rguline kirjutas:

saan aru su kaastundest .. aga peale keerati keset seda osa mis on hipodroomilt kuni tulika alguseni .. oleks ta peeglisse vaadand oleks ta ka mind näind .. tegemist ei olnud tipptunniga ja ma olen viisakas liikleja (ei kihuta)

igatahes .. kolde miilitsa jaoskonna juures tal veel kuraasi jagus ... proovis mind viimast korda alla ajada enne kui kopli poole suundus ...

ära alati arva et need kel on suuremad munad kui sul , on su vaenlased .. :)

Einohh palju õnne, enesetunne kindlasti palju parem? Mul oli ka täna autojuhtidega 2 intsidenti üks noris laup kokkupõrget, tuli nimelt kitsal teel minu suunda pidi vastu, mul jäi valik kas hakata põõsaid rüüstama või vedada järsult vasakule tema nina eest läbi, läksin viimase varjandi peale, õnneks olid seal kiirused väiksed, max 40km/h. Teine oli õhtu hiljem, pimedas kohtusin külavaheteel ilma tuledeta kaubikuga, pidin ka murult juurde lõikama kuna kaubik oli keset teed ja tee kitsas. Kokkuvõttes käitusin vist hälvikuna kuna ei läinud uksi mõlki peksma ja ka menti ei viitsinud helistama hakata, kuigi viimase puhul oleks vist tegelt pidanud, krt ilma tuledeta keset kitsast kruusateed, vastu tuleb tuledega masin ja vana kurssi ei muuda, no see sai tegelt olla ainult hullar või lamp juua täis vennike. Ah jaa, ma keeran aeg ajalt oma ratta ka lahti sõltumata riietusest, õnneks või kahjuks sellest võrrist üle 180 eriti ei tule spido järi, tagantuulega või jalad tagaistuja raudadel tiksub isegi rohkem. Aga jah, ju ma hälvik olen.

Viimati muutis madjs, 06 Aug 2010, 01:47, muudetud 3 korda kokku.
Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”