Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik- Mootorratturid
Popp poiss olen peale oma viimast posti siin teemas
Nagu tavaliselt, läks teema edasi, nagu tavaks - kontekstist sõnade väljakiskumine ja neid oma vaatenurgaga ühtlustamine.
isonts kirjutas:Aimamist ei kommenteeriks üldse tegelikult. see veel puuduks , et linnatänaval selgeltnägemise järgi liiklema hakataks
Aimamise all ma ei pidanud silmas sõitmist siidirätikuga silmel ja abrakadabra karjumist, vaid lauset, mida ma samuti kasutasin oma eelmises postis - "osata lugeda liiklust" . Ja kui inimesel päris taimeriigi IQ pole, siis ta on võimeline "loetut" omandama ning hiljem seda ka praktiliselt rakendama, ehk siis näha ette võimalikke liiklusstsenaariume ning toetudes oma kogemustele langetada õige otsus. Või on see tegevus samuti Sinu arvates ohtlik linnatänavatel ?
Appi, kutsuge politsei: juht mõtleb iseseisvalt, mitte ei tegutse rangelt ja piiratult LE raames, TEHKE MIDAGIIIIIII!!!!!!!!!
P.S. Lisaks leian, et päris ekstreemseid näiteid tuua ei ole paslik, kuna nende esinemissagedus ning kontsentratsioon üldises liikluses on pea olematu. Kui rooli taga olles pidevalt mõelda sellele, millal sulle ette/taha/külge keeratakse on paranoia kerge tulema ning siis hakkab tunduma, et ka punase foori all seismajäänud auto on ohtlik, sest ...ma ei tea...jäi liiga ohtlikult seisma või miskit?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.