Kiiruse ületamine
Re: Kiiruse ületamine
Teemasse. Väike masekas käis peal, kui mõni sõidab mingi lubatud piir +10 ...+20 ja ikka sõidetakse mööda palju palju kiiremalt. Kurvis, 10-cm-se külgvahega, kenasti ette. Ei virise (et Primo litakat ei paneks kirjutamise pärast vt hälvikute teemat, sry ), sest see ei üllata mind, aga natuke pahandab. Pole mõni aeg mööda Eestit pikemalt ringi liikunud ja ei lootnud nii vähe liikluskultuuri leida. Autoga lasen ma lihtsalt oma rida ja kihutajad eriti ei koti, sõitku end hunnikusse, kui soov on, aga minu kaasabita. Ma nendega võidu ei tee - pole raha trahvideks.
KLE-l on tulemask, tuuleklaasi pole, st igasuguseid keeriseid, seega ... mõni teeb järelduse, et mul on vale tsikkel, ma pean endale tuuleklaasi muretsema, et nendega mugavalt võidu teha... või ma ei oska sõita. OK, ise mõtlesin, et kelle jaoks LE kirjutatud on ja miks krt peab sõitu õppima ning selle peale raha raiskama? Tee peal Statikas trehvatud Star Ridersitelt kuulsin, kuidas asi Venemaal käib lubade tegemisega. Haa-haa.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.