Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Primo »

Hälvarteemad on päris popid, ma vaatan. Kõik jäävad kõigile ette, kõik süüdistavad kõiki, ainult et peeglisse (vannitoas või esikus näiteks) ei taheta vaadata. Päevast päeva mööda linna ringi sõites näen pidevalt, et siin-seal keegi sipleb, tõmbleb ja teeb muid trikke, aga mind see ei häiri. Miks, te küsite? Sest ma NÄEN seda ning see ei tule mulle üllatusena. Ma ei loenda kajakaid ja tuvisid sõidu ajal, vaid pööran tähelepanu, mis mu ümber toimub ning oskan aimata teiste juhtide ning ka jalakäijate järgnevaid liigutusi ning ei tule mulle üllatusena, kui mõni järjekordselt reastub minu ette ilma suunatuleta 'n' stuff. Küsiks nende käest, kellel koguaeg "midagi" juhtub - ehk olete kaalunud võimalust, et osaliselt olete ise süüdi selles, mis teiega juhtub?
Muudkui keeratakse ette ja surutakse äärekivisse ja ei lasta ridade vahel ette ja mendid nussivad ja maa on külm ja kärss kärnas ja savisaar on m**n* etc.
Ehk oleks aeg üle vaadata oma sõiduvõtted, käia tähelepanu- ja kontsentratsioonikoolitustel ning osata lugeda liiklust/mõelda rohkem, kui üks samm ette??

Kirjutasin sellesse teemasse sel põhjusel, et võtsin suvaka hälvarteema, sest kõigis neis on läbivalt ainult inin.

Challenge the Adventure.Ride The World

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”