Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

võimas
Tsikkel: VN 750,Suzuki VL 1500

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas võimas »

Piipz kirjutas:

aspelund, sa tee omale parem selgeks, miks osad rattad teevad nii (togi) ja ära loobi tundmatuid väljendeid.
minu rattale on tehase poolt selline paukumine, mis tekib gaasi mahalaskmisel tekkiv, sisseehitatud.
ning sama süsteem on ka vääääga paljudel teistel, tänapäeva "roheliste normidega" ratastel.
seega võibolla ta ei saa seda korda teha, sest on juba korras?

lapsed võib alati teise tuppa magama viia/aknad kinni panna/maale ära kolida?

"piipz@paukuva rattaga ning väikese ja väsinud lapse isa" :wink:

P.S. selle "paugutaja" saab küll maha võtta, kuid tegelikult pole see ratta korda tegemine, vaid hoopis rikkumine.
aga kuna ma siin juba juttu alustasin, siis võin lühidalt seletada, misasi see siis pauku teeb.
Õhufiltrikorpusest on viidud voolik otse väljalaske kollektorisse, klapp on vahel. Kui lased gaasi lahti, klapp avaneb ja "süstitakse" värsket õhku sumpsi. See aitab põlemata gaase põlema panna, mistõttu ka need paugud. Vooliku võid kinni küll vajutada, kuid sellega rikud mingeid emissiooninorme. Kõige rohkem sellele on rõhku pandud usas, California osariigis. Meil veel õnneks ülevaatusel seda punkti ei kontrollita, et kuidas ja kas me oma "õhupritse" ümber teinud oleme.
+1

teine asi on muidugi see, et kui on vaiksem summuti, siis seda paukumist pole eriti kuulda, selle osaga võiksin isegi enamvähem nõus olla.

ning kolmandaks, võibolla tõesti on ta rattal midagi viga, kui selline süsteem puudub :mrgreen:

P.S.2. tegelikult ma ei taha üldse vaielda sellel teemal, kui palju mõni ratas võiks ja peaks häält tegema. see käib juba fleimi alla rohkem, sest siin on täpselt kaks eri arvamust ja kumbki pool sellest ei tagane ;)

+1

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”