Vargad liikvel, olge valvsad!
Moderaator: Moded
Vargad liikvel, olge valvsad!
Täna kl.19.00 paiku virutati Mustamäe tee ja Tammsaaree tee ritstil olevast Statoili tanklast, peale tankimist maksma läinud kodanikult, mööda sõitnud jalgratturi poolt tsiklile asetatud kiiver. Samal territooriumil olevast "restoranist" välja jooksnud naisterahva sõnul, haaras jalgrattur sõidu pealt mütsi kaasa ja kadus teadmata suunas.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Vargad liikvel, olge valvsad!
Njah vb pole küll päris õige koht kirjutamiseks, aga umbes nädal tagasi üritas mingi tegelane Tartus Tähtveres minu aeda sisse tungida.Kell oli umbes 3 öösel.Kusjuures väljas oli valge ja majas tuled põlesid , nahaalsusel pole piire...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
vot milleks neil seda vaja, kui uus moesuund meie maale saabunud siis ei saa kiivrit käest(peast) ära pannagi
See raudselt mõnelt turistilt rotti pandud.
-
- Tsikkel: jawaha
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 6 korda
Minu väike lugu kah.
Nüüd öösel käisin Meremõisa RMK telkimisalal. Parkisin oma ratta parklasse ja läksin randa. Seal hea, et ratas on sinust kuni 50m kaugusel ja kohale sõites on ka lahedad teed. Mingi ATV vuras seal ringi. Läksin ratta juurde aga ratast polnud. Jooksin mööda metsa ja närvitsesin nii mis kole. Suht juhuslikult tänu sõbra abi ja mõttega keerasime lähedal olevasse hoovi julmalt sisse. Ja mis ma näen. Maja taga oma ratas. Käidud mõlemale poole küllili. Arvatavasti sikutasid ATV abil nööriga. Politsei juhendasin kohale. Siiski sain ahvide vanematega kokkuleppele ja nad hüvitasid tehtud kahju koheselt. Varganäod pääsesid kriminaalkaristusest ja mina sain koju sõita. Nüüd on aega järeldusi teha. Ikka rohkem peab oma vara hoidma. Olgu see Jawa või HD. Sellist viha ei taha küll kellegi närvidesse soovida.
Mõnusat küpsemist nahkriides!
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
carvik kirjutas:Minu väike lugu kah.
Nüüd öösel käisin Meremõisa RMK telkimis alal. Parkisin oma ratta parklasse ja läksin randa. Seal hea, et ratas on sinust kuni 50m kaugusel ja kohale sõites on ka lahedad teed. Mingi ATV vuras seal ringi. Läksin ratta juurde aga ratast polnud. Jooksin mööda metsa ja närvitsesin nii mis kole. Suht juhuslikult tänu sõbra abi ja mõttega keerasime lähedal olevasse hoovi julmalt sisse. Ja mis ma näen. Maja taga oma ratas. Käidud mõlemale poole küllili. Arvatavasti sikutasid ATV abil nööriga. Politsei juhendasin kohale. Siiski sain ahvide vanematega kokkuleppele ja nad hüvitasid tehtud kahju koheselt. Varganäod pääsesid kriminaalkaristusest ja mina sain koju sõita. Nüüd on aega järeldusi teha. Ikka rohkem peab oma vara hoidma. Olgu see Jawa või HD. Sellist viha ei taha küll kellegi närvidesse soovida.
Nuh, veelgi magusam oleks olnud sitarattad kohtusse anda ja sealtkaudu nõuda nii kohtukulusid- kui ka ratta remondikulusid, poliis oleks miski krimi- või väärteo niikuinii neile kaela väänanud. Vot see oleks magus olnud, praegu said remontimisrõõmu ja raha rikutud osade eest. Aga igal juhul vahva, et ratta tagasi said
-
- Kontakt:
carvik kirjutas:Siiski sain ahvide vanematega kokkuleppele ja nad hüvitasid tehtud kahju koheselt. Varganäod pääsesid kriminaalkaristusest ja mina sain koju sõita.!
sry no offence aga sinusuguste pärast vargad tunnevadki ennast karistamatuna
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
mis mõttes nad sikutasid atv-ga nööriga?tahtsid niisama lõhkuda ja lohistasid järel v?
oleks võind neid selle sama atv-ga ise järel vedada
-
Tõenäoliselt üks oli ATV-ga ees ja teine istus rattal... Oleks jah saanud ahneks minna. Remont ei ole midagi keerulist ja osad maksti ikka mehise varuga kinni. Kohapeal rahuldas see, et üldse oma ratast veel nägin. See mis karistuse poisijõmpsikad saavad jääb nende isa südamele. Mainis mulle ise, et ega karistus tulemata ei jää. Oleksid muidu juba millegi eest karistatud või muidu kaagid keda kohalik politsei hästi teab, siis oleks kindlasti lasknud kriminaalasja algatada.
Aga jah. Case closed! Oleks võinud palju asju... Oleks võinud ratta turvamiseks veel rohkemgi teha.
Mina oleks teinud samuti kui carvik. See et kaks või kolm aastat kohtus käia, kelleltki raha laenata et ratas korda teha ja oma närve rikkuda kõige sellega-minu silmis ei tasuks see ära. Hea et said ratta tagasi ja pappi ka. Samas selle atv järgi paarkümmend meetrit neid lohistada oleks ka hea kleptomaania kiirravi mõneks ajaks. Kui küsida tohib siis kus kohas see juhtus?
-
mart211 kirjutas:Kui küsida tohib siis kus kohas see juhtus?
carvik kirjutas:Nüüd öösel käisin Meremõisa RMK telkimisalal. ..
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
carvik kirjutas:See mis karistuse poisijõmpsikad saavad jääb nende isa südamele. Mainis mulle ise, et ega karistus tulemata ei jää.
Natuke kahtlen. Kas vana oli nii seniilne, et uskus tatikate juttu põõsat leitud mahajäetud ja omanikuta rattast? Või kuidas nad seletasid võõra ratta olemasolu nende tagahoovis?
mart211 kirjutas:Mina oleks teinud samuti kui carvik.
Sellepärast meil nii palju sitarattaid vabalt ringi jooksebki. Ise olen korra kohtutee läbi teinud, aega võttis vast aastake, aga lõbu oli see-eest laialt
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
carvik kirjutas:...nende isa südamele. Mainis mulle ise, et ega karistus tulemata ei jää...
Kui taadi teadmisel võõras vara hoovi veeretati, küllap see juba näitab tühja koha peale, kus peaks olema olnud lastetuba. Karistust pole nähtavasti olnud siiani ega vist teo tõsidus poisteni jõua ka. Kuna isa suhtumine on arvatavasti sama - mis ripakil, see ära!
Aga mis me sest enam! Vedas carvikul seekord, et üles leidis ratta.
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Nüüd öösel käisin Meremõisa RMK telkimisalal. ...
Kasulik siis panna ratast ükskõik millisesse kohta parkima jättes mingi karjuv kettalukk külge, kui keegi hakkab teine kord ära lohistama on kuulda. Aga krt, sellise asja peale annab tulla, et lohistaks tsiklit ATV järel kuskile endale koju.
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Teemasse ka. Pärnumaalt varastatakse praegu metsikult krossimootorrattaid ja ATV-sid. Olge siis hoolsad oma vara valvama, selliste sõidukite omanikud, varaste jultumus kasvab päev-päevalt.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Kui vanad need vargapoisid ATV-ga olid?
Kui alaealised, siis menditeema mõttetu, kui täisealised, siis oleks oma hüvitise kättesaades võinud asja ikkagi politseisse anda.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Sakus ja ümbruskonnas läheb praegu rollereid, jalgrattaid ja pisielektroonikat hulgi. Mis ükskõik kus ripakil, see ära. Ja mis pole ripakil, see ripakile ja siis ära. Klassivennal ühe kuuga 2 ratast ära varastatud, mitmel teisel veel jalgrattad varastatud, ühel roller hoovist läinud.

-
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Njah vb pole küll päris õige koht kirjutamiseks, aga umbes nädal tagasi üritas mingi tegelane Tartus Tähtveres minu aeda sisse tungida.Kell oli umbes 3 öösel.Kusjuures väljas oli valge ja majas tuled põlesid
, nahaalsusel pole piire...
Tore. Täna kell 4-5 vaatasin järjekordselt aknast välja ja vastu vaatas huvitav pilt - keegi pikem kiilakas härrasmees arvas, et vajab mõnda juppi mu autolt. Uskumatu, elu nagu Chicagos.
tee pai ja ütle, et ära enam tee
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Kipsi kirjutas:Kipsi kirjutas:Njah vb pole küll päris õige koht kirjutamiseks, aga umbes nädal tagasi üritas mingi tegelane Tartus Tähtveres minu aeda sisse tungida.Kell oli umbes 3 öösel.Kusjuures väljas oli valge ja majas tuled põlesid
Tore. Täna kell 4-5 vaatasin järjekordselt aknast välja ja vastu vaatas huvitav pilt - keegi pikem kiilakas härrasmees arvas, et vajab mõnda juppi mu autolt. Uskumatu, elu nagu Chicagos.
Mis auto sul on, et need jubid nii magusad tunduvad? Viimane ots varastatakse autodelt ka vanadelt, suunatulesid ja sellist pudipadi.
-
- Kontakt:
Ercki kirjutas:Kipsi kirjutas:Kipsi kirjutas:Njah vb pole küll päris õige koht kirjutamiseks, aga umbes nädal tagasi üritas mingi tegelane Tartus Tähtveres minu aeda sisse tungida.Kell oli umbes 3 öösel.Kusjuures väljas oli valge ja majas tuled põlesid
Mis auto sul on, et need jubid nii magusad tunduvad? Viimane ots varastatakse autodelt ka vanadelt, suunatulesid ja sellist pudipadi.
BMW
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Läksin just hetk tagasi maal õue. Kusele nimelt, kui see kedagi huvitab. Vaikus, soojus, õrn väike värske tuuleke. Kuu paistab, kõik meenutab seda, kuidas Joosep Toots Pitsule kaevul kurtis. Leidsin just keset platsi sobiva koha, et ihu kergemaks saada, kui järsku, kuulen krabinat. Vaatan vasakule ja mida kuradit ma näen. 2 tüüpi tarivad üle võrkaija minu poja mopeedi. Tule taevas appi. Jooksin neile sajaga selga, nagu Hispaania võitlushärg.Sain ühe jalust maha joosta. Ei saanud veel korraliku tohlakatki anda kui see hüääni kombel kiljuma kukkus. Rabasin siis natist kinni ja tirisin püsti, liiga püsti sai. Lasin ta siis madalamale tagasi, kuni tüübi jalad maad puudutasid, kurat mulle puusani. No ma ei saa enam aru, kuhu on me elu jõudnud. Lapsed on kell 23 ajal väljas vargil. Uskumatu. Homne hommik ka rikutud, selle asemel, et Jõgeva treffile sõita, lähen polit...seisse avaldust tegema, et anda tööd järjekordselt alaealiste komisjonile. (Tarvastu)
No nüüd ongi küsimus selles, et kui varga kätte saan, murran käeluud ära jne. Kätte saadu oli 8 aastane poiss Nüüd lähen veel kohe põhi tegijat puistama. See ka alaealine. Käib erikoolis ja süüdimatu.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Rein kirjutas:Läksin just hetk tagasi maal õue. Kusele nimelt, kui see kedagi huvitab. Vaikus, soojus, õrn väike värske tuuleke. Kuu paistab, kõik meenutab seda, kuidas Joosep Toots Pitsule kaevul kurtis. Leidsin just keset platsi sobiva koha, et ihu kergemaks saada, kui järsku, kuulen krabinat. Vaatan vasakule ja mida kuradit ma näen. 2 tüüpi tarivad üle võrkaija minu poja mopeedi. Tule taevas appi. Jooksin neile sajaga selga, nagu Hispaania võitlushärg.Sain ühe jalust maha joosta. Ei saanud veel korraliku tohlakatki anda kui see hüääni kombel kiljuma kukkus. Rabasin siis natist kinni ja tirisin püsti, liiga püsti sai. Lasin ta siis madalamale tagasi, kuni tüübi jalad maad puudutasid, kurat mulle puusani. No ma ei saa enam aru, kuhu on me elu jõudnud. Lapsed on kell 23 ajal väljas vargil. Uskumatu. Homne hommik ka rikutud, selle asemel, et Jõgeva treffile sõita, lähen polit...seisse avaldust tegema, et anda tööd järjekordselt alaealiste komisjonile. (Tarvastu)
No nüüd ongi küsimus selles, et kui varga kätte saan, murran käeluud ära jne. Kätte saadu oli 8 aastane poiss
Nüüd lähen veel kohe põhi tegijat puistama. See ka alaealine. Käib erikoolis ja süüdimatu.
Gitler nada!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Rein kirjutas:Läksin just hetk tagasi maal õue. Kusele nimelt, kui see kedagi huvitab. Vaikus, soojus, õrn väike värske tuuleke. Kuu paistab, kõik meenutab seda, kuidas Joosep Toots Pitsule kaevul kurtis. Leidsin just keset platsi sobiva koha, et ihu kergemaks saada, kui järsku, kuulen krabinat. Vaatan vasakule ja mida kuradit ma näen. 2 tüüpi tarivad üle võrkaija minu poja mopeedi. Tule taevas appi. Jooksin neile sajaga selga, nagu Hispaania võitlushärg.Sain ühe jalust maha joosta. Ei saanud veel korraliku tohlakatki anda kui see hüääni kombel kiljuma kukkus. Rabasin siis natist kinni ja tirisin püsti, liiga püsti sai. Lasin ta siis madalamale tagasi, kuni tüübi jalad maad puudutasid, kurat mulle puusani. No ma ei saa enam aru, kuhu on me elu jõudnud. Lapsed on kell 23 ajal väljas vargil. Uskumatu. Homne hommik ka rikutud, selle asemel, et Jõgeva treffile sõita, lähen polit...seisse avaldust tegema, et anda tööd järjekordselt alaealiste komisjonile. (Tarvastu)
No nüüd ongi küsimus selles, et kui varga kätte saan, murran käeluud ära jne. Kätte saadu oli 8 aastane poiss
Nüüd lähen veel kohe põhi tegijat puistama. See ka alaealine. Käib erikoolis ja süüdimatu.
Võib vist öelda, et õigel ajal, õiges kohas?
-
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
1 le tuli gitler kohapeal ära, lisaks läksin veel öösel koju talle ka, istus jalgupidi pesukausis ja nuttis seal. Nii suur hirm oli olnud, et emale kõik ära rääkinud. Teine hakkas täna hommikul vastu põtkima ja läks kui kolin politseisse, kus laulma hakkas.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kuskil siin interneeduses käis läbi, et avalik poomine vähendaks kuritegevust hoobilt...
OK, ma saan aru, et 8 aastast on võimalik veel ümber kasvatada...äkki. Kuid 20-ndate teises pooles pätid - nagu isa mul ütleb, et seina äärde ja tina! Milleks on ühiskonnale selliseid koormaks vaja? Ei, tegelikult ka, vahest ikka kihvatab, et Hitlerit rsk on vaja ! Igal tatil on sadamiljonit inimõigust, mille taha peitu pugeda ja ennast õigustada.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Kontakt:
Mul on nüüd jooksva aasta jooksul kolmas episood alaealistega, kui nad on kurjust teinud. Firma poolt lisandub veel paar juhust. Septembris, kui on puhkused läbi, lähen ei tea kuhuni. Presidendini? Välja, et alaealised saaksid karmimad karistused, kui ainult kahju hüvitamine võimaluse korral ja alates 14 aastast siis vabakäigiga Tapa kool. Kust veerand kooli alaima jooksus on ja meie varasid laastavad.
-
- Tsikkel: Emmaljunga Mondial Duo Combi '
Nüüd öösel käisin Meremõisa RMK telkimisalal. Parkisin oma ratta parklasse ja läksin randa. Seal hea, et ratas on sinust kuni 50m kaugusel ja kohale sõites on ka lahedad teed. Mingi ATV vuras seal ringi. Läksin ratta juurde aga ratast polnud. Jooksin mööda metsa ja närvitsesin nii mis kole. Suht juhuslikult tänu sõbra abi ja mõttega keerasime lähedal olevasse hoovi julmalt sisse. Ja mis ma näen. Maja taga oma ratas. Käidud mõlemale poole küllili. Arvatavasti sikutasid ATV abil nööriga. Politsei juhendasin kohale. Siiski sain ahvide vanematega kokkuleppele ja nad hüvitasid tehtud kahju koheselt. Varganäod pääsesid kriminaalkaristusest ja mina sain koju sõita. Nüüd on aega järeldusi teha. Ikka rohkem peab oma vara hoidma. Olgu see Jawa või HD. Sellist viha ei taha küll kellegi närvidesse soovida.
Tervitused.
Kant suhteliselt ohtlik tõesti. Samad tondid tegutsevad vist ka Keila-Joal. Nii kose juures kui ka rannas.
Eile sai autoga mindud Keila-Joa randa. Autot parkides vaatasin, et karastatud klaasikilde kõik kohad täis. Üks noormees tuli samal ajal oma auto juurde - sellel tagumise ukseklaas sisse löödud. Kõik asjad alles. Tundub, et segasime oma saabumisega vargaid. Asja moraal veelkord - ära jäta asju tagaistmele isegi siis kui sul on toonklaas.
Asukoht kaardil on siin:
http://xgis.maaamet.ee/xGIS/XGis?app_id ... 2=1&LANG=1
OT, kuid siiski vargustega seotud. Üleeile tulin üle pika aja vanemate juurde Kohtla-Järvele. Kohe esimesel õhtul andsin ka emale tegevust, sest mõned riided vajasid pesemist. Ööseks pandi riided õue nöörile kuivama. Hommikuks olid mu sokid-särgid-aluspüksid läinud. Alles jäeti vaid särk, kuhu oli suurelt ette EESTI kirjutatud.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Mõned minutid tagasi sai politseisse helistatud. Spordi tänavale mu maja taha sõitis roheline Ford Mondeo numbriga 027 EEE koos nelja vargamehega. Umbes 5 minutiga käidi läbi 15 autot, vaadati akendest sisse. Eriti meeldis neile mu tsikkel mida jõllitades tehti mitu telefonikõnet( teatati transamehele tsiklimõõdud!!? ). Küsisin milles asi? Vastati vigases inglise keeles, et unustasid mobiili taksosse ja takso pidavat olema siin rajoonis
Peale seda tehti kohe minekut. t*** mis vabandus helistagu taksofirmasse kui see tõsi oleks. Igaljuhul panen täna kaamerad jutud motion detecti peale ja pollarid on ka asjaga kursis, kui midagi pistuuri pannakse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.