Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik- Mootorratturid
mux2hot kirjutas:ants01 kirjutas:§ 134. Juht, kellest mööda sõidetakse, ei tohi möödasõitu takistada sõidukiiruse suurendamisega ega muul viisil.
Ma nüüd küll ei tea kas peaks oma küsimusega kolima rumalate küsimuste alla või mitte, kuid
a) millisest hetkest olen mina see juht kellest mööda sõidetakse (kui lähedal peab möödasõitu tegev juht minule olema)?
b) alustades möödasõitu kiirendavast sõidukist, siis kas ees sõitev juht peab kiirendamise lõpetama ja minu möödasõidu kestel liikkuma ühtlase sõidukiirusega?Viimase on aeg-ajalt olnud aktuaalne kiiruspiirangute lõppemisel 50->70, 50-90, jne., kui tagant tulev juht hakkab ees juba niigi kiirendavast sõidukist mööda pressima. Olen ühekorra, selliselt täiesti üllatuslikult enda kõrvalt avastanud punaselt õhetava näoga juhi, kes võttis oma sõidukist viimast minust mööda pressimiseks ja oma olemisega liigitas ta mind selgelt sinna hävikute kategooriasse.
No eks see ole igaühe enda otsustada.
a) phm oled sa siis see juht kellest mööda sõidetakse, kui tagumine paneb suuna sisse ja hakkab liikuma vastassuuna võõndisse.
b) ei pea. Tagumine juht on lihtsalt poole-toobine antud juhul. Tsikliga ei tekita see erilisi probleeme, kuid mõne kohvijahvatajaga küll, kes arvab, et tema 1,0 Micral on ikka s*taks kõva mootor.
Põhimõtteliselt kui nüüd täpseks minna, siis ta ei saa sinust mööda sõitu alustada. Kiirendada tohib alates lubavast märgist alates ning sina ( esimene auto ) jõuad sinna enne ja saad natuke eest ära kiidendada, enne kui teine nö tohib kiirendama hakata. Nii, et juht kes siis möödasõitu ürita oma masinaga peab natuke sooda olema või siis on tal võimas püss istme all ja ta teeb selle möödasõidu edukalt.
Aga sina ei pea küll midagi tegema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.