Järve Äärde Chillima II. 6-8 aug. 2010 vt. esimest postitust → Re: Järve Äärde Chillima II. 6-8 aug. 2010 (LÕUNA-EESTISSE!!)

Tuled ka Lõuna-Eestisse chillima?

Hääletus lõppes 05 Aug 2010, 15:53

Tulen küll
12
30%
Tulen, kuid mitte kaheks päevaks
4
10%
Võib-olla tulen, võib-olla mitte.
24
60%
 
Hääli kokku: 40

Äännn
Postitusi: 260
Liitunud: 17 Mai 2010, 08:12
Tsikkel: Kawasaki KLE500

Re: Järve Äärde Chillima II. 6-8 aug. 2010 (LÕUNA-EESTISSE!!)

Lugemata postitus Postitas Äännn »

Piipz kirjutas:

Ännn ma ei pea silmas mitte seda, et mitte sa ei jaksaks sõita, vaid ajaliselt läheks vast keeruliseks?
Sinu juurest praamini + praamisõit + triljon km platsini. Seal ka võibolla veidi kubetamist ja siis tagasi praamini. Kardan, et läheb kitsaks lihtsalt.
Olen sõitnud ka 800km päevas enda endurtsikuga kuid see oli saksas kiirteel, gaas põhjas. Ning see iseenesest oli juba vääääga pikk päev.

Õigus, õigus, ega ma ette tea, aga mul pole ju telki...iga ilmaga kuuse all ei maga, magamiskotile pole veekindlat ümbrist ostnud, no progükotiga võiks proovida. Võimalik, et tulen, ronin tsiklilt ja koolen selle kõrvale maha ja alles järgmine päev sõidan tagasi. :)
KLE-ga gaas põhjas sõita on omaette töö, pole miski äkiline riist. Krossikiivriga 90-ga sõidad nagu täispurjega laev, tuuletakistus vägev. (kuumaga hakkasin ma maanteekiivriga juba oma õuel minestama).
Mul on peamine ajalis-ruumiline piiraja järeltulija, sellega seotult finantsküsimus ka. Kui üksi sõidad ja mingi eriline mehhanik pole nagu mina, võib see kalliks minna. Rehv tahaks ka vahetada, siledapoolne teine.



Mine “Üritused”