Yamaha Maxster, MBK Thunder (150/125 ccm)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yamaha Maxster, MBK Thunder (150/125 ccm)
Et siis kysimus selline, et mis vahe neil kahel on ?
Plaanis on ilmselt osta kumbki neist isenditest...hoiduks ise siiski Yamaha poole kuna see nimi on usaldusväärsust tekitavam..
(vaatasin mingilt saksa lehekyljelt et oli märgitud tollele mbk'le 80km/h, on see siis piirajatega? Peaks ju nagu kiiremini liikuma.. kuna ma tean et yamaha läheb tublilt yle 100..)
Aga on kellegil kummagist neist rolleritest kogemusi?
Et siis kirjutage head ja vead.. ja mis neist arvate..
PS! pilte ma panna ei viicind, saate ise edukalt vaadata kui GOOGLE'st otsida..
Plaanis on ilmselt osta kumbki neist isenditest...hoiduks ise siiski Yamaha poole kuna see nimi on usaldusväärsust tekitavam..
(vaatasin mingilt saksa lehekyljelt et oli märgitud tollele mbk'le 80km/h, on see siis piirajatega? Peaks ju nagu kiiremini liikuma.. kuna ma tean et yamaha läheb tublilt yle 100..)
Aga on kellegil kummagist neist rolleritest kogemusi?
Et siis kirjutage head ja vead.. ja mis neist arvate..
PS! pilte ma panna ei viicind, saate ise edukalt vaadata kui GOOGLE'st otsida..
-
Teema algataja
ise kalduksin yamaha poole sest see on usaldusväärsem ja arvan ka et juppe on parem kätte saada
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
-
Teema algataja
-
minu teada toodeti ka siis Majestisi kui veel Maxsteridki tootmises olid. Majesti on ikka julm emalaev. Majestiga olen sõitnud ja muidu kruisimiseks päris hea pill. esipiduriga peab väga ettevaatlik olema kuna esiratas on väike ja esiots kerge. esimesetel proovisõitudel avastasin tihti pidurdades, et esiratas on blokeerunud.
-
Teema algataja
Ilmselt kaldun siis MBK poole - odavamad, ja lähemad saksamaalt tuua...(maxsterid kipuvad saksamaal rohkem lõunas olevat)
Ainus jama vbla see et nende värvid nii väga ei istu :p
Aga mida muidu sellest rollerist arvate?
Aaa, ja et ma tean MAXSTEREID eestis ei myyda.. vaevalt et MBK thundereid siin on ?
Ainus jama vbla see et nende värvid nii väga ei istu :p
Aga mida muidu sellest rollerist arvate?
Aaa, ja et ma tean MAXSTEREID eestis ei myyda.. vaevalt et MBK thundereid siin on ?

-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.