Järve Äärde Chillima II. 6-8 aug. 2010 vt. esimest postitust → Re: Järve Äärde Chillima II. 6-8 aug. 2010 (LÕUNA-EESTISSE!!)

Tuled ka Lõuna-Eestisse chillima?

Hääletus lõppes 05 Aug 2010, 15:53

Tulen küll
12
30%
Tulen, kuid mitte kaheks päevaks
4
10%
Võib-olla tulen, võib-olla mitte.
24
60%
 
Hääli kokku: 40

Äännn
Postitusi: 260
Liitunud: 17 Mai 2010, 08:12
Tsikkel: Kawasaki KLE500

Re: Järve Äärde Chillima II. 6-8 aug. 2010 (LÕUNA-EESTISSE!!)

Lugemata postitus Postitas Äännn »

Raiki kirjutas:
Äännn kirjutas:

okei. kaugemale ei saanud valida? koht on ju kena...kui veel kaugemale nihutaks, oleks kindel, et ma ei tule. Garantii või nii :P

Avasta Eestimaad, tunne sõidust rõõmu ja ära vingu nii palju :wack:
Kõik elu ei peagi toimuma Tallinnas.

Ma ei vigisegi...uurisin ise ka nt Peraküla (NÕVA) kohta, seal on lõkketegemiseks koht lahti, aga neil pidi samadel kuupäevadel seal toimuma Peraküla simman, seega ei soovinud nad selleks ajaks liigseid simmaniväliseid tsikliste. Märkus Tallinna kohta pole kohane, ma pole aprillist saati 2010.a Tallinnas käinud ja ei taha sinna ka. Toimugu seal elu või miskit muud. :idea: Mul pole selle kandi vastu miskit, teed on ägedad. Ma ei teagi, miks ma tahaks, et üritus toimuks mulle suts lähemal.
Varbla numbri sain ka, aga ei hakanud enam helistama...Matsalus ja Roostal pidid ainult eratelkimisalad olema, ei mingit RMK võimalust.
Aga see on ju ka variant, et sõidan kohale mööda neid põnevaid teid, ütlen tere ja teen väikese peatuse ja siis sõidan tagasi :D puhas sõidurõõm. Mis ei paku võimalust mind õllepurgiga pildistada sel aastal. :P

Mine “Üritused”