Segu lahja, karpad MIKUNI: BS36SS ja BDS36SS,mida teha?
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Re: Segu lahja, karpad MIKUNI: BS36SS ja BDS36SS,mida teha?
Ma nagu ei mõista mis sorkida seda mis oli tehasest välja häälestatud?!
Suurendad ühte düüsi tuleb mingi kamm järgmisega jne. Ja uutel düüsidel välja häälestamine saab korralikult teha vaid Dünos, kõik muu on oletuslik.
No ei näe kohe mingit vajadust midagi vahetada kui pole modifitseeritud sisse ja väljalaset. tock seades rattal peavad ka stock düüsid olema!
Põhilised asjad mis tehase seaded paigast viib on. siibrinõela ja ja selle düüsi kulumine kus nõel liigub, mustus, ujukikambri tase, ja lõpuks siis juba segu kvaliteedi kruvi.
Segu kruvi mõjub 2K RPM'ile
1,5-2K on ujuki kambri tase. (konjunktsioonis siibrinõela asetusega)
2-4K on siibrinõela asetus (sügavam või väljapool)
5k ja üles alles juba peadüüs (main jet)
Piipzu diagrammist on näha umbes mis vahemikus mis mõjub...
Mina alustaks ennem karpa ujuki taseme kontrollist ja püüaksin tõsta siibrinõela.
Segu kvaliteedi häälestaksin nii välja et kõigepealt soojal rattal tõstad pöörded pööret tõstmise kruviga sinna 1500 kanti ja hakkad seda segunõela lahti keerama vaikselt kuni tajud pöörete muutuse, jätad asendi meelde... hakkad teiselepoole kinni kruvima kuni kuuled jälle pöörete muutust, arvutad välja mitu pööret kruvi tegi ja keerad ta keskmisesse asendisse. Ütleme kruvi tegi 2 täisringi pöörete muutumiste vahel siis ma keeran täpselt ühe pöörde välja sellest kruvi alumisest asendist kus hakkas pöörete muutus toimuma.
Torgite seda peadüüsi ja nüüd arvate et üld segu läheb nüüd rikkaks, ei ole nii.
Hea selgitav jutt karpa häälestamisest:
http://www.factorypro.com/tech_tuning_p ... gines.html
Häälestamise järjekord seal selgelt lahti seletatud
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.