SKYPLUS MOTORSPORT WEEKEND 24.07.2010 KURESSAARES

Kasutaja avatar

nitse

Re: SKYPLUS MOTORSPORT WEEKEND 24.07.2010 KURESSAARES

Lugemata postitus Postitas nitse »

EMF on kaldus, kahtlemata! Ja teate miks? Sest seal eesotsas on inimesed, kellel on maailmavaade, objektiivne arusaam maailma asjadest, mõistus peas, jalad korralikult täis tallaga vastu maad ja haritus!

Ma ei tegele ise ühegi alaga, kuhu poole EMF kaldus on, aga ma mõistan neid suurepäraselt. Kaldus võibki olla ainult selles suunas, kus on lootus, et meie konnatiigist maailmatasemele mingeid vendasid kasvada võib. Seda osa tulebki pidada prioriteetseks!

Olgem realistid, lähiajal meil Eestis piisavalt rinkaradasid tekkima kindlasti ei hakka, et keegi siit kuhugi jõuda võiks. Ja kui te arvate, et EMF-i prioriteet peaks olema alana ringrada, kus hõõrutakse Saugat üle 50% etappidest, siis olete te rinkajüngrid ikka nii lühinägelikud, et ei tohiks oma mune ka ilma prillideta näha. Life is a bitch!?

Üldiselt selle irisemise asemel EMF-i suunas, pistke parem kõik oma mõttetud oskused SAUGAL+rinkapillid perse, nagu mina teen oma tühise kiirenduspilliga, mis Eesti tasemel omas klassis on väga OK, aga väljaspool seda pole sittagi peale hakata.

Loll saab kirikus ka peksa ja las EMF tegeleb asjadega, kus ta näeb mingeidki õhkõrnu väljavaateid laiemas mastaabis...

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”