Kas Aprilia RS50 Või Yamaha TzR 50 ?

ratas

Re: Kas Aprilia RS50 Või Yamaha TzR 50 ?

Lugemata postitus Postitas ratas »

kevin1995 kirjutas:
tommy975 kirjutas:

Mul on Aprilia SR50-R (Roller),ostetud on ta 2008 mais (uuena).
Sõitnud olen 15800km,õli ja bensiini olen sisse valanud,reduktoris õli vahetanud,tagarehv tuli ka ära vahetada,läbi põles ka tagumine pirn selle aja jooksul :)
Enamasti sõidan sellega 90km/h,ütleks et vastupidavust on sellel,kuna tehnilise poole pealt pole midagi parandanud.
Piduriklotsid tuleb ka varsti varsti uued panna. Loogiline et sellised jupid kuluvad.
Seega,ju vist antud roller on vastupidav?

RS50-ga oleks huvitavam küll sõita,aga ei tea kas tasub ära.Tippkiirus tal mingi 110km/h (kui piirajad maha võtta),rolleril sain 110,8,aga seda ainult ühe korra :) (Gianelli summuti ja malossi variaator). Roller läheb originaal juppidega 90km/h välja (SR50-R).
Samas oleneb kus sa elad,mida sa tahad masinaga teha jne.

Käikudega masin tasub ennast kindlasti ära, rolleriga sa keerad ainult gaasi juurde ja maha. Nendega millel on käigud sa õpid sõitma ja tulevikus on sul kergem minna üle suurtemate masinate peale. Kindlasti on tunduvalt huvitavam sõita ka.

Arvan ka et kui huvi käikudega masinate vastu siis õpib käike vahetama ja ei ole probleem tulevikus ka võimsamate masinatega.
Mida rohkem hooldust seda rohkem õpib tehnikat tundma ja võibolla on tulevikus lihtsam.
rs 50 paistab palju raha söövat ja kindlasti ka varuosi kulub ning on eestis vähe liikvel.
rs 125 liigub täitsa normaalselt rs 50 pole proovinud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”