esiamordi remont
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: esiamordi remont
Psaiko kirjutas:Piipz kirjutas:Krt siin peab kyll mingine loogiline seletus olema. Mul on tunne, et sa jätad midagi rääkimata
Nõup! Endalgi on siiani selline üllatus, et anna olla või ma lihtsalt olen selline lollike keda on hea koorida!
Herr Psaiko kirjeldab lugejale oma emotsioone ja vaid omapoolset (tarbijapoolset) külge asjadest. Alustagem sellest, et simmerid ja õli vahetati sinu amortidel 3.mail. Tänaseks on sellest möödunud seegarohkem kui 2,5 kuud. Simmerid said sisse tootjalt Ariete, mis enamikes meie motopoodides müügil. Ühe toru simmerid hakkasid lekkima sul tagaküljelt ehk sellelt poolelt, mis saab koormust ainult pidurdamisel. Jätad ka rääkimata, et tegu ei ole mitte tavalise tänavasõidu "alla 1000 km-ga", vaid nagu ühest teisest teemast lugesin, siis käid sel aastal mitu korda nädalas rada "nühkimas" ja ka Pärnus (raja peal siis nagu aru saan). Igat tugavat trenni või võistlust võrdsustatakse muide hooldusvälbaga, kus tuleb teostada teatud kontroll ja hooldustööd. Simmeri lekkimise võib põhjustada näiteks kukkumine, löökaugust läbisõit või miski muu anomaalia (ka praak loomulikult). Tõsi, enne maikuist hooldus sinu amordid ei lekkinud ja ka mitte pärast seda hooldustööd. Nüüd 2,5 kuud hiljem soovid tasuta vahetust. Millise piiri peaks siis kehtestama sinu mõistes kuluosade "garantiile". Seda enam, et sellisele detailile nagu simmer on suht võimatu ekspertiisi teha. Nõustusin sellega, et amordisimmer võis tõesti äkki olla praak ja seetõttu hakata lekkima aga kui soovid, siis võid sellekohase pretensiooni esitada simmerite tootjatehasele Itaalias. Võin varakult öelda, et 10 aastat sellega tegelenuna naerdakse sind välja või paremal juhul saad paki uusi simmereid ja pead siis ise otsustama, kas see jauramine oli seda väärt. Mina oskasin tõesti välja pakkuda selle "tõestamatu situatsiooni" peale vaid rahalise kompromissi, kus nii simmerid kui õli said sa meie käest praktiliselt sisseostuhinnaga ja ka töö sai tehtud oluliselt soodsamalt. Selle arvutuse kokkuvõttes said sa tegelikult oma uue paki (2 simmerit) simmereid tasuta. Ehk oligi minupoolne viga pakkuda sulle "ALET" nii tööle kui detailidele. Oleks pidanud andma tasuta ühe simmeri ja võtma nii amordiõlilt kui töödelt täishinna. Oleks olnud ju mulle kasulikum Pidasin vajalikuks sulle rohkem vastu tulla...
Veel jätad mainimata, et said tänu teatud tutvustele sel maikuisel ostukorral kõikidele detailidele olulise allahindluse, mis kokku oli neljakohaline summa. Seega on sinu avalik halvakspanu minu jaoks natukene mõnitav. Vaata ka asjale natuke töötegija seisukohast... Me ei suutnud leida oma tollases tööprotsessis ühtki viga ja paraku ei eksisteeri ka süsteemi, kus suvaline teenindusettevõte peaks tasuta korvama detailide tootjatehase võimalikku praaki ning praakdetailide vahetamisega kaasnevat kulu.
Usun ja loodan et sellega on teema lõpetatud, sest mingit fleimi pole mõtet sellest situatsioonist tekitada. Kui tahad edasi vestelda, siis teeme seda privas või telefoni teel. Vestlen meeleldi neil teemadel.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.