XF 650 Freewind
-
- Tsikkel: Freewind
Re: XF 650 Freewind
Vana teema natuke kõremale upitamine
Mina olen vist see, kes selle eelpoolnimetatud 10k läbisõiduga 2003a Freewind'i endale soetas. Peab ütlema, et vaatamata kõvadele kõhklustele (hind oli muudest samade numbriliste näitudega enduro-laadsetest märksa odavam) on ost end igati õigustanud. Vähemasti senise 10k kilomeetri läbimisel ja kahel korralisel hooldusel pole olulisi puudusi ilmnenud (vanadusest mädanenud sisekummid pole ju oluline puudus).
Maanteel 105-110 vahel (pöörded 5000 ligi) kannatab sõita ilusti. Olen sõitnud korduvalt päevaga 500 km ja enamgi. Kütuse kulu on keskmiselt 4,7 L/100 km (ainult maanteekiirustel 4,5 L/100 km). Kruusal ja metsateedel on ka suht mõnus töristada. Ilmselt tänu õlijahutusele pole ka praeguste 30+ kraadidega metsateedel probleeme tekkinud. Hetkel all olevate Mitas E08 rehvidega päris samblale ja mutta ronida ei kannata, aga korraliku kärnaga ei tohiks olla probleemi (see eeldaks muidugi kukkumisraudade tellimist). Kiiruseid olen möödasõitudel märganud 145-150 kandis olema, rohkemaks pole olnud põhjust väänata, kuigi tunde järgi kannataks. Kuskil 5500 pöörde juures tundub tal korraks jõudu juurdegi tekkivat, kiirendustel hakkaks justkui pisut rohkem tõmbama. Ka madalatel pööretel 2-2,5 tuhande pöörde kandis käitub ilusti. Üksi sõites pole probleemi kui olen unustanud esimese käigu sisse panna ja teisega kohalt lähen.
Ainult üks viga on, mis mind tõsiselt häirib - kirjade järgi on ta paak 18,5 L aga nendel harvadel kordadel, kui ma ta ikka üsna kuivaks olen sõitnud (reservini ja siis veel 15-20 km) olen ma suutnud sinna tankida ainult 16 L. Kas on seal kuskil miski sopp, millest ta kütet kätte ei saa? Mis suunas sellest sopistusest kütte kõigeparemini välja saaks loksutada?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.