Perfomance'i tõstmine vene tsiklil
No ei saa vaiki olla
Mina arvan, et kõrtsmikumolu ja koi seisukohad on väga õiged.
"Minski ja Jawa aeg" on just õige aeg õppimiseks. Muidugi on võimalik asja lihtsalt töökindlaks ja ideaalselt toimivaks aretada, aga ka sellise tegutsemise puhul leiad ennast ikkagi lõpuks mootorit forsseerimas.
Ja muide, ega siis forsseerimine ei tähenda ilmtingimata kardinaalset ümberehitamist ja võimsuse kasvu. Võib ka pisitasa ja natukene.
Vene keeles peaks olema lausa raamat, kuidas levinumaid vene 2T mootoreid forssida. Mul on ka midagi kuskil, koos jooniste ja andmetega jne... aga vene keeles muidugi.

Mina arvan, et kõrtsmikumolu ja koi seisukohad on väga õiged.
"Minski ja Jawa aeg" on just õige aeg õppimiseks. Muidugi on võimalik asja lihtsalt töökindlaks ja ideaalselt toimivaks aretada, aga ka sellise tegutsemise puhul leiad ennast ikkagi lõpuks mootorit forsseerimas.
Ja muide, ega siis forsseerimine ei tähenda ilmtingimata kardinaalset ümberehitamist ja võimsuse kasvu. Võib ka pisitasa ja natukene.
Vene keeles peaks olema lausa raamat, kuidas levinumaid vene 2T mootoreid forssida. Mul on ka midagi kuskil, koos jooniste ja andmetega jne... aga vene keeles muidugi.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.