Õnnetused mootorratastega

kevin1995

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas kevin1995 »

http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=3&t=42299&p=476552#p476552 kirjutas:

täna saab üks perekond väga kurva uudise osaliseks- jäid oma noorest pojast ilma. Nõmme tee ja Linnu tee ristis oli suht ränk avarii Volvo XC 70 ja mingi Aprilia rolleri vahel. lenksus olnud poissi elustati peaaegu tund aega ja lõpuks jäädi ikkagi kaotajaks. tüdruk, kes rolleri peal oli, pääses vist suurte vigastustega aga eluvaim jääb ehk sisse.
niipalju kui politseinike omavahelisest jutust kuulda oli, siis pealtnägijate sõnul olevat volvo punasega üle ristmiku tulnud.
kui mööda sõitsin siis avarii oli suht värskelt toimunud, sest polnud ei kiirabi ega politseid veel seal... ainult hunnik pealtvaatajaid kes olid mööduvatest autodest välja tulnud. jõudsin räägus söömas ära käia ning siis tuli alles esimene kiirabi ja politsei auto.

ahjaa... algul volvo roolis olnud tüüp nuttis äärekivil istudes ja siis viidi ta mendi autosse tunnistusi andma vms... kui selgus, et poissi elustada ei õnnestunud siis läks üks politseinik kiirabi juurest samasse mendi bussi kus volvo juht istus. ilmselt tegi teatavaks, et poisiga nii läks ja hetke pärast sõitis volvo juhil katus ära... tõmbles ja värises üle keha ja omal jalal püsti seista ei suutnud. 3 mehega viidi ta kiirabi autosse.

igastahes meeleolu läks suht nulli... ma olen igasugu asju näinud aga nii ebaloomulikult sõlmes inimest, kui see rolleri tüüp oli, pole ma oma silmaga veel varem näinud :(

Mine “Vaba teema”