Erinevate ilmadega erinev sõiduvarustus (suvel plätud jne)

Äännn
Tsikkel: Kawasaki KLE500

Re: Erinevate ilmadega erinev sõiduvarustus (suvel plätud jne)

Lugemata postitus Postitas Äännn »

kris. kirjutas:

Tõeliselt kuumade ilmadeni on meil veel jupp maad minna. Endal on kogemus +42C-ga kus peale mõningat sõitmist seisma jäädes lihtsalt küllili vajusin. Panin küll jala maha kuid niipalju jõudu ei olnud et ratast toetada. Sellistes tingimustes olen ka ilma kiivrita sõitnud kuna pilt hakkas sõna otseses mõttes tasku minema (temperatuur umbes sama ... linn ... ummik ... must kiiver ... ümberringi autodest õhkuv kuumus jne). Kalkuleerisin riske ja otsustasin et ilma on ohutum.

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

+42 varjus? Siin on +34 varjus ja +44 päikese käes...või vist enam, mul pole omal päikese käes kraadiklaasi. Kohe uurin järgi, palju päikese käes on, väikese testi jaoks ikka jaksu on. :)
Teisest küljest lohutav kuulda, et ma pole ainus, kel kuumus jala sültjaks muudab.
EDIT 1: Testi tulemuseks sain, et praegu jahedam, päikese käes ainult +36 C ja väike tuuleke.
EDIT 2: Täisvarustus ikka. Kui seda selga ei kannata panna (enda tervis või ilm ei luba), siis sõitma ei lähe.

Viimati muutis Äännn, 14 Juul 2010, 19:05, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”