SMASH 2010 - 10. Juuli 2010
-
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Re: SMASH 2010 - 10. Juuli 2010
KIBU kirjutas:christian kirjutas:Kommentaator ajas ka kohati imeliku juttu suust välja
ärge vinguge polnd neil kommentaatoritel viga midagi. katsu ise pm mittemillestki kogu aeg vahet pidamata rääkida. ilmselt on eelmise aasta kommentaator meelest läinud
Kommemtaatoreid oli sel aastal päris mitu. Hommikupoolt (välja arvatud kiirendus) kuni kella 17-ni kommenteerisin suurelt platsilt mina aga paraku kahe olulise tõrke tõttu ei saanud muliseda nii palju ja nii hästi ning operatiivselt kui oleks tahtnud. Esiteks oli mikrofonil väga väike tööraadiaus ja ei saanud tihti ligi sinna kus miskit parasjagu toimus. Teiseks ja veel olulisemaks oli tohutu leviviide, mis tõi oma jutu läbi kõllide enda kõrvadesse pool sekundit hiljem. See ajas paraku sõnalõpud vahest sassi ja võttis igasuguse tuju ringi käia ja muliseda. Otsisin telgitaguseid, kust infi jagada selleks, et "endani ei kostaks enda jutt "
Aga ma siiski leian, et üritus oli igati lahe ja oli, mida vaadata ja uurida. Mulle jättis ka kuidagi paremini organiseeritud mulje võrreldes eelmise aastaga. Ja väga hea ettevalmistus oli tehtud vigursõidu rajaga. Mitte niisama "minge mändide vahele", vaid tõsine eeltöö laudadest ja palkidest ehitatud tõkete näol. Respect...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.