Esimese ratta jaoks abi?

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Esimese ratta jaoks abi?

Lugemata postitus Postitas piloot »

frefighter kirjutas:

Tere,
kui siin juba suuruse peale jutt läks, siis äkki oskab keegi alljärgnevatest isenditest paar kogukamat välja tuua:
Hornet 900;
Honda VTR 1000;
Suzuki TL 1000;
Suzuki SV 1000;
Kawa. Z 1000;
Yamu Fazer 1000;
Yamu TDM 850 (see vist suurem?).

Hakkan uut ratast soetama ja vaatan just sarnaste pillide seast... mulle meeldib, kui on suur! :lol:
Eelnimetatute osas teretulnud ka muud asjakohased kommentarid.

Suht erinevad asjad ju, mille hulgast valida. VTR, TL on rohkem sinna sportbike poole kalduvad - täisgondlis ja ka sõiduasendilt. Tundub, et ka SV sellise rohkem küürus asendiga. Kui aga sõiduasend on määrav ja Suzuki sümpatiseerib siis soovitaks vaadata hoopis 1200-se Banditi suunas, mida sul nimekirjas üles loetud pole.
Hornet, Z1000 ja Fazer 1000 on rohkem touring bike tüüpi, Horneti kohta ei tea aga Z1000 on vist saada ainult naked versiooni, Fazerit on nii naked, kui ka poolgondlis, viimasega sõitsin vähe üle kahe hooaja ja veits üle 30000 km ja kui tuleb veel tahtmine midagi seda tüüpi ratta järele siis võtaks silmagi pilgutamata jällegi kilose Fazeri.
Tdm on minu arust selline ne rõba, ne mjaso aga sellel on ka suht palju kasutajaid ja fänne. Mu meelest seisab TDM täpselt selle koha peal, kus võiks vaadata, kas ühele poole(touring bike) või teisele poole(miski matkaenduro) aga see on minu arvamus sest pole sellel isegi seljas istunud ega meetritki sõitnud.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”