Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
Re: Sidesüsteemidest rattal
Tõnis kirjutas:Autocomist räägitakse välismaa lehtedel head, aga eestis ei paku seda keegi tundub. Kallis on ka aga kui on nii hea nagu kõik kiidavad, siis tahaks ka seda, intercomiks. Netist tellida ei julge nii, tahaks saada enne veidi juhendamist, et mis on sealt võtta tuleks, ja mis lisavidinaid vaja veel lisaks põhikitile võtta, et asi töötaks.
Võhikuna küsin, kumb on universaalsem, kas bluetoothiga asjad, mis tunduvad muutuvat populaarsemaks, või raadio teel ühendust pidavad süsteemid? Ehk veidi kehv, kui ostan endale mingi ägeda asja, mis töötab bluetoothiga ja leian endale uue sõbra kel on raadio teel töötav süsteem(või vastupidi) ja siis omavahel suhelda ei saa.
Motomarket kunagi hangeldas ja paigaldas Autocomi, küsi neilt.
Ma ise ostsin Starcomi veebi vahendusel otse UK-st. Ma ei tea, kas viga oli minus või seadme komplektis, aga installeerimine tsiklile võttis väga vähe aega, mingit leiutamist-ehitamist polnud vaja ja mingeid probleeme ei esinenud: voolujuhe aku klemmide külge, karbile kena koht sadula alla (kleepuv takjariba kinnituseks), kiivrijuhtmed sadula alt välja ja väikene häälestamine - tehtud! Vaevalt, et Autocom keerulisem on, lihtsalt pead jälgima, mis komplekti ostad st mis pakendis kaasas on, et pärast ei peaks hakkama midagi juurde ostma.
Aparaadi kvaliteet on umbes selline, nagu välismaal kirjutatakse: suurepärane
Universaalsusest rääkides pead sa kõigepealt välja mõtlema, mis olukordades sa intercomi tahad kasutada. Mul näiteks on põhisooviks kasutada seda pikematel matkadel, tänu sellele sobib mulle juhtmega intercom: pole vaja midagi laadida õhtuti (telgiga metsas olles on see vabsee keeruline). Samuti ei ole mul huvi telefoniga rääkida sõites, seega jätab BT mind külmaks. Samas tuleb juhtmega süsteemi puhul arvestada, et ta on juhtmega , kiivri küljes tilpneb juhtmeots, pead leidma juhtmele koha ajaks, kui seda ei kasuta, peab olema meeles juhe sõitma hakates ühendada ja seisma jäädes lahti ühendada jms.
Kui sa pikal retkel ei käi, soovid telefoniga rääkida jms, siis on BT lihtsam.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.