Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
- Tsikkel: Yamaha XJ900, VStrom 650
Re: Sidesüsteemidest rattal
joel kirjutas:Kas kasutad VOXi või on kaassõitjaga kanal kogu aeg avatud?
Kui soov rääkida, vajutan keskmist nuppu. VOXi ei kasuta, ei viitsi lihtsalt üritamagi hakata. Niikuinii see mõtteid ei loe, hakkab tööle mingi köhina peale või ei hakka, kui vaja...
joel kirjutas:Mul kiivrist ja isteasendist tulenevalt mootorimüra ei kosta - ainult tuulekohin. Maanteel ilma kõrvatropita üldse sõita ei taha. Sellest on igal juhul muusika etem
Miun rattal see-eest kostob ilus kena madal mürin, lausa lust kuulata:)
joel kirjutas:Paar päeva tagasi avastasin, et kui sisse lülitada, siis mingi 10 sek pärast lülitub välja.
Sellega tuli meelde, et mul nii välja vahetatud juhi seadmel kui ka asemele antud eksemplaril on ka sisse lülitumisega mingi jama. Vahel koheselt peale sisselülitumist läheb uuesti välja. Enamasti töötab, aga aeg-ajalt jamab. On isegi kolm-neli korda pidanud vahel sisse lülitama, et tööle jääks.
Mul tavaliselt jääb teise korraga tööle. Samas, kui esimesel korral hoida nati kauem nuppu all, peale kahina tekkimist paar sekundit, siis jääb vist esimesega ka. Väga kaua ei tohi hoida, läheb seadistusrežiimi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.