Saare maakond
Moderaator: Moded
Re: Saare maakond
Thesaarlane kirjutas:Juba on hilja hoiatada, aga enam vist ei lasta tsikleid eelisjärjekorra ette. Minule õeldi et kui tahad eelisjärjekorda, siis peab olema bronn nagu autodelgi. Kui tahad tava ritta, siis osta pilet ja istu seal. Rattureid oli seal oma 5 tk ning ostsime pileti ära ja kuna 1 rattur oli juba eelis järjekorra ees, siis läksin ka. Teised tullid järgi.
Ning saadeti siis meid järjekorrast välja kõrvale ning õeldi et enam pole eelis järjekorda tsiklitele, kaduge eest ära. Võib olla lõpus mahute peale.
Õnneks mahtusime. Aga põhimõtteliselt mida nad väitsid, et me oleks pidanud minema siit poolt minnes 2 lamava politseiniku juurde ja seal istuma. Kuigi meid oleks saanud väga edukalt kuskile vahele toppida.Oskab keegi õelda, kas nii jääbki või mis värk on. Kuskil oli ka sadama uus korraldus kirjas - on keegi lugenud ?
Muidu on olukod ikka päris hapu.Edu järjekorras seismisel
seda asja olen kuulnud varem piletikontrollija käest ka, peakski niimoodi olema vist jah.... mingi 1-2 ratast saavad vast ikka peale panna aga kui juba suurem kamp siis saadetakse tavaritta :s
No uus asi ju. Alguses on ikka kõik hullult aktiivsed ja rapsivad, taovad rusikaga rinda ning on tähtsad... varsti töötab asi sisse ning loodetavasti läheb üksikrataste puhul ikka vanat rada edasi... Saavad isegi aru, et pole mõtet koinida ning selle ühe ratta pressib tõesti kasvõi põiki kuskile... Reaalselt mahub vabalt 5-6 ratast praamile ilma ühtegi autokohta ära raiskamata.
Tegelikult idee oleks tsiklitele oma järjekorra rada teha näiteks. Poleks ju raske mingi meetrine rada maha joonida, kus rattad ühes rivis ning sealt siis järjest võtta kui vaba auk leidub... näiteks.
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
Tsikliga praamijärjekorras oodates tasub alati ikka minna kai peale praamijärjekorra ette ootama.Tähtis on see ,et sa seal kusagil bronni ja bussirea ees ei seisaks kus neid pealekutsumise korral segama hakkad-pigem võta siis koht uuele reale või mine ohutusala peale seisma. Peale võetakse sind siis nii ,et kui laadimine ei ole veel alanud ja sa oled sinna järtsi jõudnud siis saad ka kohe esimesena peale ja oma koha kusagil nurgas kus niikuinii autode laadimisel auk sisse jääks. Teine varjant et kui sa oles sinna ette sõitnud ,siis kui laadimine juba käib, ja oled end kaimadrusele kuidagi nähtavaks teinud ,et seal ootad saad üldjuhul peale viimasen ,sest üksik ratas raiskab liinil suhteliselt palju ruumi ära.. niisiis jälle paigutatakse sind kusagile ahri nurka.Olen olenud krupiga kuni 5 rattruit niiviisi , suuremata puhul ma ei oska küll õlda.Arvatavasti siis küll peab võtma tavajätjekordaja kõik koos ootama ,või võimlusel grupist lahku lõõma ning tilkudes selle lombi ületama-- aga nagu ikka kõik on läbirääkimiste küsimus
Tulin ka 22 kuupäeval teadmisega, et tsikliga ikka sõidan ette ja pistetakse kuskile tühja nurka praami peale, aga kassas ei tahetud mulle esialgu üldse piletit müüa. Küsimise peale, et mis ajast seda korda muudetud on, et tsiklid peavad tavajärjekorras seisma kordas ta mulle uuesti, et minge järjekorra lõppu. Õnneks jätkus minul niipalju jonnakust ja kassapidajal piisavalt vähe kannatlikkust, et müüs mulle lõpuks pileti. Aga nüüd ei teagi mismoodi tagasiminek planeerida, kas peab hakkama broneerima piletit?
On keegi kuulnud kas tegu on püsiva muudatusega v pandi ainult pühade ajal ratturid paika?
Peab ikkagi hakkama bronnima - ise ei kujuta ette varustuses 2-3 tunnist ootamist.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Reedel 25 kui tulin ja vend tuli 27 saaremaalt.
Siis saadeti meid mõlemaid 4-ritta, mis oli täiesti tühi.
Äkki plaanivad siis sellest reast tsiklite rida teha. Et kui mingi auk tekib kuskile, siis saab sealt võtta kohe.
Aga nagu siin ennegi keegi ütles, et alguse asi, proovitakse kõike teha by the book.
Sest kui ma 22 läksin saaremaale, siis ei pandud ühtegi tsiklit kuskile kõrvale taskusse. Kõik olid autode alas.
Sellest võib järeldada, et äkki ei ole lubatud panna enam sinna taskutesse.
Loodetavasti on see ajutine. Kuna eelmine süsteem funkas väga ilusti ning pole kuulnud nurisemist kellegi käest ( autojuhte ma mõtlen )
Luban, et Leedo maja esisel sirgel ma enam gaasi ei anna, kui taastab endise üleveo aga kui ei ...siis tellin uued pütid
waga kirjutas:Luban, et Leedo maja esisel sirgel ma enam gaasi ei anna, kui taastab endise üleveo
aga kui ei ...siis tellin uued pütid
arvad et teda see huvitab. vana magala on maja tagapool küljes
seda ei tea mis siis saab kui need arvukad piletikontrollijad ära kaovad, kes praegu seal kaide peal ringi jooksevad, aga töepoolest kui kassast pileti juba kätte sain, siis saadeti tühja ritta ja suht esimeste seas ka laeva peale ning ikka pandi körvalistesse kohtadesse meid.
20 juuni sain ka uue laevaga söita, siis pandi ka täitsa körvale taskusse, kuigi laev täis ei saanudki
Tere,tere!Palun ärge kassa peale väga solvuge,et ta teile piletit ei müü kui teid tsikliga tõkkepuu ees ei ole.Nimelt peab kassa teie pileti ära skännima ja alles seejärel tõusevad tõkkepuud reale pääsuks ja sõitma võiksite hakata koheselt sest enne kui te ei ole oma rajale jõudnud ei lase süsteem teisi masinaid läbi .Kui süsteemid täies mahus tööle hakkavad siis toimub laadimine fooridega ja ridade kaupa, küll tsiklitele ka norm.lahenduse leiame,asi ei ole praegu veel päris paika loksunud,andke väheke aega.Sadamaalale sõitke ikka avatud tõkkepuuga rajale ja mitte kihutades,muidu tõkkepuu andurid ei registreeri teie läbisõitu ära.Laadimisel kehtib reegel:oma õigel rajal seisnud saab alati peale kui tema kord käes,ettesõitnud paigutatakse laevale võimalusel.Samas üritame kutsuda alati tsiklid ridadest välja kui on võimalik neid laevale paigutada.TOREDAT SUVE TEILE!
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Sass ma loodan, et loed seda veel.
Miks ei panda uuele laevale tsikleid sinna kõrvale taskutesse ?
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
mingi ohutuse teema? peldikud blokeeruvad vms. Aga on kuulda olnud, et on paigutatud. Ise küll ei ole näinud nüüd 2 reisiga, mis tehtud on. Aga ise ei saand süsteemile pihta, sõitsin vanast harjumusest 4ndale rajale, sest a) see oli täitsa tühi, b) vanasti oli 4. rida üldrida. siis hakkasin piletit uurima ja nägin et rea nr polegi peal. Pärast laeval alles meenus, et mingi number seal kassa juures vilkus jah. Aga mitte ei suutnud seda välja raalida, enne kui tagasitulles, kui kassiiri käest uurisin, et mida see vilkuv number tähendab
eile mind saadeti 3. ritta, kus oli hunnik autosid ees juba, aga kuna tulin suhteliselt vara, siis ei olnud väga palju autosid ja sain ilusti peale.
Küsisin veel piletikontrolli käest et kas tohin ette söita v mitte, ta ütles et ei tohi...
-
- Tsikkel: R6
hooaja lõpetamisele minejaid? Kui jah, siis kas minna kell 12 või 13:30 väljuvale praamile?
Ema lasi sikassaares oma autol rehve vahetada ja keerasid suruõhuga yhe poldi yle. Nyyd rumml keere maas. Kus oleks võimalik Saaremaal lasta uue keerme ajada? Keevitavad augu täis ja lasevad uue keerme? Ise olen käsitsi neid polte varem suure jõuõlaga väga tugevalt kinni keeranud ja pole kuidagi suutnud yle keerata. Ma ise oleks kohe nõudnud selle vea kinni maksmist ja tasuta rehvide vahetust.
-
ärataks siin ühe teema üles
nädalavahetustel või õhtuti võiks mõned ühissõitmised teha kuressaare piirkonnas.
kellel huvi, kirjutage siia oma nägemus asjast.
-
Old-Thompson kirjutas:Homme õhtupoole?
kui ilm lubab siis mulle sobib,
ehk koguneb veel huvilisi, seltsis segasem
Ilmateadet ei tasu muidugi kunagi uskuda aga ta iseenesest arvab, et homme tuleb üsna soe ilm. Kui nii, siis plaanis ka ikkagi sõitma minna. Kui ka hakkab jahe, siis ma usun, et ainult maanteel
-
-
oli meeldiv väljasõit,
kes pildistas, võiks siia ka üles laadida
Oli see keegi siinsetest kes mulle abi pakkuma tuli kui mul kahe ajal pargi ääres bensiin otsa sai?
sigaelmar kirjutas:Oli see keegi siinsetest kes mulle abi pakkuma tuli kui mul kahe ajal pargi ääres bensiin otsa sai?
jep, ma see olin
miks õhtul sõitma ei tulnud?
Palju rattaid kokku tuli siis ?
6
tnacc kirjutas:sigaelmar kirjutas:Oli see keegi siinsetest kes mulle abi pakkuma tuli kui mul kahe ajal pargi ääres bensiin otsa sai?
jep, ma see olin
![]()
miks õhtul sõitma ei tulnud?Palju rattaid kokku tuli siis ?
6
Naljakas aga mul just laupäeva õhtul tekkis huvi, kes on Saaremaalt tnacc ja veetsin mingi pool tundi sinu postitusi lugedes, et äkki tunnen ära kellega tegu
Ma alles 9'st õhtul lugesin, et sõit on/oli
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.