rattaga juhtunud huumor:)

Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Re: rattaga juhtunud huumor:)

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

Ice kirjutas:
Nozzu kirjutas:
joel kirjutas:

Whoa :shock: On ikka närvid, et veerand tundi linnas foori all punase tule taga oodata...

Ei noh, mina eriti rahulik muidugi ei olnud. Vandusin kiivrisisse ja sirutasin käsi taeva poole ning suretasin tsiklit välja, käivitasin taas, pööritasin rutskat....lühidalt, üritasin tagaolijatele selgeks teha, et mina pole süüdi ja ei saa kah aru, mis toimub.

Samasugune olukord on mul olnud Tartus Kaunase pst. ja Kalda tee ristmikul olnud. Autojuht muutus taga juba üsna kärsituks - ega minagi eriti vagur ei olnud kui mind suudeti kolmel korral (noo kaks korda ootad ära, ehk on miskit viga.. samas kolm on kohtu seadus) fooritsüklist välja jätta. Juhtunud on nii kaks korda - ühel korral sõitsin robustselt punasega üle (terve ristmik oli VABA! üsna pikalt) ning teine kord tegin kiire parem ja tagasipöörde. Kuigi suht naljakas on seista seal nagu tola ja miskit ei toimu :lol:

VäleKonn kirjutas:

Olen foori taga esimene ning ootan lubavat rohelist noolt. Möödub üks fooritsükkel, teine, kolmas, mul ikka punane nool ees. Juba viis minutit nii. Veits kahtlane aga kuna õppesõidul öeldi, et see on loll foor ja seal peabki jumala kaua ootama, siis ootasin edasi. Seljataga oli õnneks ainult üks auto, mingi tsikk roolis, see ei hakanud tuutuma kah.

Seal on anduriga foor, Et roheline tuleks, peab end sättima sinna seisma, kuhu auto ratas peaks trehvama. Aga ega sellele anduri piirkonnale alati pihta ka ei saa. :evil:

Selle vastu aitab see:

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”