Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Thesaarlane kirjutas:Mulle see uus süsteem hetke seisuga ei meeldi.
Ja teenindajad võiks ka viisakamad olla. Kuivastu poolsel otsas nähvas mulle üks vanur, peale seda kui olin just pileti ätte saanud, et kao kiirelt minema noormees.
See oli hommikul suts enne 5. Ma hakkasin piletit ära panema, et see ära ei lendaks ja siis ütles mulle. Sel korral oli tõkkepuu lahti ja millegagi vasta pead ei oleks saanud.
Järgmine kord saadan küll selle kuskile pimedasse kohta.
Kuid samas Virtsu poolel on üks väga meeldiv ja atraktiivne blond tüdruk - osta või kohe mitu piletitAga kui see süsteem pea ei muutu, siis ma kirjutan küll kuskile. Sest kui ma nüüd homme ka ootan õlletoobri pärast tava reas mingi 10 tundi, siis ma viskan lihtsalt nahkkombes vedru välja.
Samas oleks meil õigus nõuda ka auto suurust kohta, kuna meid koheldakse autodega võrdselt ( pean silmas siis üleveol, mitte üleüldse liikluses, seal on kõik võrdsed).
Eks ta vast saatis su kiirelt minema, et mööda kuppu ei saaks . Meil saarelt minnes vajus autole tõkkepuu ette. Siis see kassapidaja kriiskas midagi, aga no 6-8sek oli alles ülal olnud.
Tsikliga tagasi tulles kah sai piletit sätitud ja kamandati kiiresti minema, et peata tsiklitari ei peaks mängima.
Need puud võiks seal anduritega olla, küll varsti esimesed ohvrid ka olemas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.