düno stendi rullid

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Re: düno stendi rullid

Lugemata postitus Postitas korke »

Klotsidega pidurdab minu teada . Vbl eksin.

Olen oma hayabusaga piduri põlema lasknud dünostendis (Lätis). Kui sai pea tund aega kärutada täis võimsusega.

Kui sul on mõtte ,et teha enda dünostend siis võid kohe selle peast välja visata. Asi ei ole nii lihtne midagi !

matcho kirjutas:

küsimus nats valesti vist .... kuidas või millega ta pidurdab ... mingi klotsidega pidur ju läheks põlema ..... kuidagi magnetiga lahendatud asi ?

liigub üks väike mõte peas ;)

Edit:
Dünostendi mõtte ei ole ainult tekkitada vastu surve aga vaid näidata võimsuse ja väände graafikut ,et võtta välja võimalikud võnked võimsuses. Seega sul on siis vaja hunnik andureid millega mõõta kõiki näitajaid ning tarkvara. Kui valesti annad pidurit/vastu survet siis tuleb vale seadistus. Enam jaolt eksitakse sellega ,et antakse liiga vähe vastu survet mis jälle tähendab seda ,et rajal on tsikkel jooksmas liiga lahja seguga (põleb mootor maha). Pidur peab olema prograsiivne !Kiirendamise ja võimsuse kasvu juures peab kasvama pidurdus jõud. Seega igasugune mõtte sellest ,et teha oma dünopink on mõttetu. Lihtsam maksa seda VÄIKEST raha ning seadista tsiklit õiges kohas.

Kui isegi õnnestub oma dünostend teha siis kust kohast sa võttad need tsiklid millega sa hakkad katsetama oma dünopinki ?!
Mina kindlasti ei oleks üks nendest kes julgeks oma tsiklit testimisele anda sest kui peaks näiteks pidur järgi andma ning mootor saab järsu pöörde kasvu lendab ta laiali ning kui ei lenda siis lihtsalt saab korralikult kannatada.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”