Kas unikaalne või tavaline ratas?
Moderaator: Moded
Kas unikaalne või tavaline ratas?
Millised rattad siis valdavalt foorumikasutajate mõtteis liiguvad?
Samas võiks põhjendada miks näiteks ei oma juba originaalset sõiduvahendit, ja aimates vastuseid ette, siis kas ainult raha on see mille taga asi seisab?
Samas võiks põhjendada miks näiteks ei oma juba originaalset sõiduvahendit, ja aimates vastuseid ette, siis kas ainult raha on see mille taga asi seisab?
Viimati muutis Tonis, 22 Okt 2003, 22:57, muudetud 2 korda kokku.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
mul on tehasest tulnud unikaalne ratas. Valgeid drääge tehti ainult aastal 2000 milleniumi pärast ja ei ole teada, et veel tegema hakatakse. Praegu liigub Eestis 3 valget dräägi ja nii see vist jääb ka. Kõik 3 on ka custom-osadega kaunistatud nii, et kõik veidi erinevad.
Motopaks
Motopaks

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
tavaline, täitsa tavaline
Tavaline ratas on ilus ja hea. Sõidad tööle ja koju ja sõbra juurde ja oma asju ajama ja midakõikeveel. Tavalist ihkab varas ka
See teeb kurvaks ja ettevaatlikuks. Aga oluline on motika funktsioon ja tema sihipärane kasutamine, mitte _pikendamine. tuju läheb heaks sõites mitte teda niisama "kuivalt" vaadates ja näppides.
Mul tavaline Suzuki gs850. Täiesti tavaline. Seisab pregu täiesti kurvaks tegevalt toas, sohva kõrval. Vaatan teda ja ei usu, et ma rõõmustaks, kui tal ka miljon ilusat vidinat ja värvi oleks. Sõita on vaja. Selleks nad loodud...

Mul tavaline Suzuki gs850. Täiesti tavaline. Seisab pregu täiesti kurvaks tegevalt toas, sohva kõrval. Vaatan teda ja ei usu, et ma rõõmustaks, kui tal ka miljon ilusat vidinat ja värvi oleks. Sõita on vaja. Selleks nad loodud...
Kui pidada silmas välimust, siis meeldivad mulle rohkem tavalised ja sellest veel tagasihoidlikumad rattad. Eelistan "hunte lambanahas", mitte vastupidi. Nt. see http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=3632#3632 on ju ka tõesti väga eriline ratas, aga minu silmis laus roppus...
Oleneb tõesti, mida unikaalse all silmas pead. Ka üldiselt masstoodangu ratas, millele olen teinud väikesi oma eelistustest tulenevaid muudatusi, on minu jaoks unikaalne
Üldiselt aga meeldiks mulle küll masstoodangust veidi erinev ratas. Selliseid ulmeteosid aga, mis siit foormist kohati läbi on käinud, siiski ei sooviks.
VB

Üldiselt aga meeldiks mulle küll masstoodangust veidi erinev ratas. Selliseid ulmeteosid aga, mis siit foormist kohati läbi on käinud, siiski ei sooviks.
VB
hmmm...minu meelest on iga ratas oma omanikule unikaalne.......kasvõi sellest...mida oma kullakesega koos on tehtud...kus käidud jne....kasvõi see selline taust teeb ta unikaalsex...
..mina näitex tahtsin oma ratta maha myya...ja ikka mõtlesin lõpux ymber.....ei raatsi...liiga sentimentalsex läxin:)...parem kogun raha ja ostan yhe jurude....aga temast loobumine on raske krt:)...aga võibolla on see naiste värk rohkem:)...krt teab:D:D:D:D:D....nooh ja lisax see kah jah...et enda järgi ratast putitatud ja puha.....mis sest, et vulcan on juba tavaline ratas eesti naiste motomaastikul....minu oma ON unikaalne...oma värvilt...oma olemuselt...ja MEIE mälestustelt:D:D:D:D:D:D:D

väga lugupeetav ja keigi lemmik
Voolik the Greatest!:P
kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)
Voolik the Greatest!:P
kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)
-
- Kontakt:
Just raha taga see seisabki, et sõiduvahend on täiesti unikaalne (loe: vanarauast kokku pandud).
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.