Kas unikaalne või tavaline ratas?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Hääletus lõppes 21 Nov 2003, 21:34

Unikaalne oleks vahvam
17
77%
Ikka meeldib selline mis tehasest tulnud
5
23%

Hääli kokku: 22

Teema algataja
Tonis
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tonis »

Millised rattad siis valdavalt foorumikasutajate mõtteis liiguvad?

Samas võiks põhjendada miks näiteks ei oma juba originaalset sõiduvahendit, ja aimates vastuseid ette, siis kas ainult raha on see mille taga asi seisab?
Viimati muutis Tonis, 22 Okt 2003, 22:57, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Hanna
Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar

Lugemata postitus Postitas Hanna »

:roll: Arvan, et selle küsimuse vastus on selline pisut etteaimatav... kõigile meeldib ju "originaalitseda". Usun, et on vähe neid, kes ei soovi omale isikupärast ratast... :wink:
Life is like a dick. When it get's hard, fuck it!
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

mul on tehasest tulnud unikaalne ratas. Valgeid drääge tehti ainult aastal 2000 milleniumi pärast ja ei ole teada, et veel tegema hakatakse. Praegu liigub Eestis 3 valget dräägi ja nii see vist jääb ka. Kõik 3 on ka custom-osadega kaunistatud nii, et kõik veidi erinevad.

Motopaks :D
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Rennes
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Ma hääletasin et tavaline meeldib rohkem. Seda ei saa küll mu eelmise ratta kohta öelda ... et ta tavaline oleks olnud... Aga mu hääle mõte oli selles, et pigem sõidan hea ja tavalise kui irmus läikivaga, millega õieti ei julgegi sõita, kartes teda kriimustada.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Chopper v6i siis ka custom on edeva inimese ratas nagu kunagi keegi ytles, ex ma siis olen ilmselt edev.
Loud pipes save lives!!!

kuger

tavaline, täitsa tavaline

Lugemata postitus Postitas kuger »

Tavaline ratas on ilus ja hea. Sõidad tööle ja koju ja sõbra juurde ja oma asju ajama ja midakõikeveel. Tavalist ihkab varas ka :( See teeb kurvaks ja ettevaatlikuks. Aga oluline on motika funktsioon ja tema sihipärane kasutamine, mitte _pikendamine. tuju läheb heaks sõites mitte teda niisama "kuivalt" vaadates ja näppides.
Mul tavaline Suzuki gs850. Täiesti tavaline. Seisab pregu täiesti kurvaks tegevalt toas, sohva kõrval. Vaatan teda ja ei usu, et ma rõõmustaks, kui tal ka miljon ilusat vidinat ja värvi oleks. Sõita on vaja. Selleks nad loodud...

kert

Lugemata postitus Postitas kert »

Kui pidada silmas välimust, siis meeldivad mulle rohkem tavalised ja sellest veel tagasihoidlikumad rattad. Eelistan "hunte lambanahas", mitte vastupidi. Nt. see http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=3632#3632 on ju ka tõesti väga eriline ratas, aga minu silmis laus roppus...
Kasutaja avatar

andriano

Lugemata postitus Postitas andriano »

Ahneks ei lähe aga hea,kui on garaazis üks oma kätetöö ja vaatamisväärsus(vahelduseks moorile).Samas olen rahul tsikliga,mis liigub ja kohale viib,pole vaja miskit erilist samovari.

Vagabond

Lugemata postitus Postitas Vagabond »

Oleneb tõesti, mida unikaalse all silmas pead. Ka üldiselt masstoodangu ratas, millele olen teinud väikesi oma eelistustest tulenevaid muudatusi, on minu jaoks unikaalne :)
Üldiselt aga meeldiks mulle küll masstoodangust veidi erinev ratas. Selliseid ulmeteosid aga, mis siit foormist kohati läbi on käinud, siiski ei sooviks.

VB
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

tavaline ratas mis on tehasest tulnud + bodykit ja ongi unikaalne ratas

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Mulle läheks masstoodangu ratas, mis on nats ümber aretatud, päris isemoodi ratas meeldiks juhul, kui oleks aega ja raha, et sellega tegeleda, ja veel lisaks Mexico kliima, et miski asi rooste ei läheks:)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Selle küsimuses olen ma Motopaksuga ühte meelt:

http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=264

Martin

Lugemata postitus Postitas Martin »

Minu arvamus on, et kui oled juba tsiklimaailma sattunud, siis pigem ikka unikaalne ratas. Poest osta ja sõita võib igaüks aga ise oma käe ja nägemuse järgi ehitada/nokkida on hoopis teine asi ja rõõmu palju rohkem!

voolik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas voolik »

hmmm...minu meelest on iga ratas oma omanikule unikaalne.......kasvõi sellest...mida oma kullakesega koos on tehtud...kus käidud jne....kasvõi see selline taust teeb ta unikaalsex...:)..mina näitex tahtsin oma ratta maha myya...ja ikka mõtlesin lõpux ymber.....ei raatsi...liiga sentimentalsex läxin:)...parem kogun raha ja ostan yhe jurude....aga temast loobumine on raske krt:)...aga võibolla on see naiste värk rohkem:)...krt teab:D:D:D:D:D....nooh ja lisax see kah jah...et enda järgi ratast putitatud ja puha.....mis sest, et vulcan on juba tavaline ratas eesti naiste motomaastikul....minu oma ON unikaalne...oma värvilt...oma olemuselt...ja MEIE mälestustelt:D:D:D:D:D:D:D
väga lugupeetav ja keigi lemmik
Voolik the Greatest!:P

kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)

Martin

Lugemata postitus Postitas Martin »

Olen kodanik Voolikuga täiesti nõus:-)
Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Just raha taga see seisabki, et sõiduvahend on täiesti unikaalne (loe: vanarauast kokku pandud).
K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”