Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
bitter kirjutas:Ohjah. See, et keegi on oma fööni ja selle OS-ga rahul, ütleb teise inimese jaoks samahästi kui mitte midagi. Kui pole teada, mida keegi oma telefonilt ootab. Sa mx ostsid selle peaasjalikult gps-i pärast kui ma õigesti mäletan?
pyramiid, lehitse youtube arvustusi, loe komme ja kindlasti näpi konkreetsed telefonid põhjalikult üle, enne kui otsustad. See võtab palju aega aga tasub ära. Telefoni välimuse või ainult videoarvustuse põhjal otsustades võid väga pettuda. Näiteks kasutusmugavuse vahe takistusliku ja mahtuvusliku puuteekraani vahel võib häirivalt suur olla! Mina igatahes vandusin ja ropendasin ikka mitu päeva, kui oma esimese puute-telefoniga oli vaja autoroolis olles kiirelt välja helistada
. Pärisklahvidega saad seda teha vajadusel käsikaudu, hoides kogu tähelepanu teel. Puuteekraaniga - NO WAY! Ära mitte loodagi. Ja ma võrdlen praegu sedasama kiidetud HTC Sense kasutajaliidest oma eelmise, tibatillude klahvikestega sonyeerikuga. Smartfööniga muidugi jääb lootus saada tööle näiteks häälvalimine.
Eks küsitigi ju rahulolu
Täpsustame siis, et Mx küsis kunagi jahh PDA kasutusvõimalust GPS naviseadmena, et oleks võimalus sama riistaga wifi võrgus ka meile lugeda. Samas tuli välja Tattoo (minu mäletamist mööda enne seda väikeseid ja odavaid androide ei olnud) ja see telefon vastas juba minu ettekujutusele mugavalt kaasaskontavast nutitelefonist. Kusjuures pean ütlema, et 2,8" tolline ekraan on navigeerimiseks täiesti piisav.
Eks hetkel on nutikate turul valik vist nokia versus android versus iföön. Nokial tundub minu arust olevat oma opsüsteemidega asi väga sassi oleavat läinud ja maailmas müük kukub kolinal. Androididest vist mugavaim kasutajaliides HTC-l. iföön on minu arvates arvestades apple poliitikat iga aasta tagant ühe lisatud pisividinaga uus ja veel kallim telefon välja tuua snoobide mänguasi, kusjuures ma tegin oma Tattoo ja sõbra iföön 3Gs võrdlustesti ja kasutusmugavuselt oli HTC parem IMHO.
Aga autos sõidu ajal kasutamiseks ei kõlba neist eriti ükski,kui näiteks Tattool ja ka teistel HTC-del on ka täiesti kasutatavad klahvid, millega saab puutetundlikku ekraani seda nõudvates situatsioonides asendada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.