KÜSITLUS: Aasta 2004 motoüritus!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

see sügisball oli norm, ainuke kus ma ka kohal käisin :lol:
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)

Malleke

Lugemata postitus Postitas Malleke »

Minu lemmik oli vaieldamatult Treff, tänks TEILE. Seal ma ju teie, ulmeinimestega 1X kohtusin. :D

VEIX FF

Lugemata postitus Postitas VEIX FF »

Jõgevatreff jääb peale olin neljandat korda .Kuramaal oli kuidagi kodusem käisin veel Bikerfestil ja Otepääl oli ka vägev.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

nonii, pool kuud on veel ees ja väga paljudel on oma kommentaar andmata. Punnitaks veel paar lehekülge ja vaatame siis üle, et kes selle karika esimene aasta saab.

julgemalt

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Ma ei tea kas krossid ka sobivad nende ürituste alla :?: Valga meestele võiks küll kummarduse teha. Mitu aastat maailm koju kätte toodud, kusjuures Eesti kohta väga hea korraldusega. Kahjuks oli see aasta vist viimane MM :?:
Kasutaja avatar

Aatomik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aatomik »

Hääletamine ei ole kuigi raske ( ega kuigi objektiivne :) ) kuna ei jõudnud kuskile mujale kui Bikerfestile.
Võrdlusmoment puudub aga seda võin väita, et Bikerfest meeldis. Ja tugev kahtlus on, et tulen järgmine kord jälle. Kui muidugi konkreetselt ära ei keelata. :P
Pilt
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

tõstan teemat natuke. Äkki saab veel mõned kirja. :D

motopaks :bsmile:
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

motosügis saab minu hääle,

Põletajate üritus Soodlas oli väga viis, sinna kahjuks ainult üheks õhtuks jõudsin. Bikerfestist esimest õhtat ei mäleta ja teist ei taha mäletada... Sügisballil olin koleda kurguvalu pärast ainult 2 tundi. Otepää üritustel (kevadpäevad ja 1 oli veel) kiskus liiga suureks joomaks... Treff iseenesest oli ka täitsa mõnus.

saarlane
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Tervitus!

Ma arvan et annan kah enda hääle motosügise poolt, köik oli lahe, alati saab muidugi parandada, tehku krt saun korda ;) istu nagu suitsuahjus...
see ka bikerfesti köige suurem miinus, mis ta teisele kohale jätab...ülejäänud üritused on nagu on, head, a annab parandada, saarlased affid suutsid muidugi korraliku mülkaralli korraldada see aasta, kes käis see teab ;)

...nii kaua kui on hea seltskond, on igapool hea olla :)))

janis@saarlane

käbi

Lugemata postitus Postitas käbi »

me häält ei anna kuid ....

jah motosügis on lahe kuna seal on kultuuriprogramm
bikerfest on alles noor kuid küll ta kasvab ;)
madallendurid ..... 8)
eks köik olid omamoodi lahedad
selle suve moto oli muidugi VIHM
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

niih, esimene "hooaeg" siis seljataga. volbriparaad, bikerfest, jõgevatreff, sügisball, biker.ee aastapäev. need siis sellised ametlikumat laadi üritused. no elamus oli neist igaüks.
paraad: ossakrt kui palju tsikleid! ja no eriti meeldejäävaks tegi selle sõidu kogu kupatuse peale tõmmatud kleit :P igatahes politseionul oli peris raske tõsiseks jääda minuga vesteldes :lol: miinuseks asja korraldamatus.
bikerfest: esimene pikem sõit ISE, kuigi tagasi tulles oli palavik ja jube halb enesetunne. tore oli kokku saada inimestega, keda enamust ainult mingi jutukanimega tead jne. WIMA liikmeks pühitsemine oli väga tore. lossihoovi kontsertid olid väga head. paraad põltsamaalgi oli vägev elamus nii tsiklitele kui kohalikele. miinuseks ehk mõned ärajäänud üritused.
jõgevatreff: ikkagi esimene sellise kaliibriga üritus. palju rahvast, palju tsikleid, palju üritusi, vägev paraad. miinuseks ehk siiski killustatus osalejate seas, mis aga suures osas endas ju kinni.
sügisball: hea kodu lähedal. ic. palju üritusi. tore ühesõnaga. miinuseks ehk liiga ruttu otsa saanud õlu :P
biker.ee aastapäev: jejejeeee!

nii et, ten points goes to VENEVERE!
väike kuri mootorrattur

käbi

Lugemata postitus Postitas käbi »

jesss

meelde tuli kellele vöi millele oma hääle anna

MOTOKOERAPÖÖRIPÄEVARALLI :lol:

Punapats

Lugemata postitus Postitas Punapats »

Minu hääl läheb Sügisballile. Kodu lähedal, õlu ja jägermeister ruulisid, Torpeedo ja N möllasid, intc laadis ja pidu läks edasi meie juures. Väga PRO. Selle poole kallutas hääle ka see, et sain ise ennast välja elada ja ei pidanud kaine rool olema :wink:

Limitsi organisaatorivõimeid austan igavesti, kuid praegu andsin hääle ikkagi "mittebikeriüritusele".
Yamaha XJ600S aka Nublu
Kasutaja avatar

karujänes

Lugemata postitus Postitas karujänes »

Aasta 2004 minu jaoks vaieldamatult parim motoüritus oli EMMK korraldatud:

MOTO SURVIVAL Haapsalus :D :D :D

Siinjuures rõhutan, et tõenäoliselt oleks just see üritus saanud minu hääle ka siis, kui oleksin olnud ajaliselt pikema varasema sõidukogemusega. Aga esimest aastat sangas - see tegi minu jaoks antud ürituse veel eriliselt väärtuslikuks.

Napilt aga kindlalt jäi teiseks : motokoerapööripäev! Väga hea idee, asjalik korraldus ja mis põhiline - vaieldamatu elamus ja mälestus pikaks ajaks kõigile osalenuile. On mida meenutada! :)

Ja tegelikult ei saa kuidagi mainimata jätta ka BikerFesti! Tulla sellise ideega niigi motoürituste rohkel suvel välja ja asi nii professionaalselt ära teha väärib sügavat kummardust! Motopaks, Limits, kogu ülejäänud meeskond: SUPERLUKS värk! :) Eriti meeldi see, et kohal oli tõepoolest parimatest parim seltskond ja rahvast ei olnud liiga palju. See tekitas meeldivalt hubase olemise ja tõeliselt meeldejääva ürituse :)

rahulikku jõuluaega kogu motoperele! :)

KJ
The truth is somewhere out there!
Kasutaja avatar

motokoll
Tsikkel: Victory
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motokoll »

1.Sügisball
2.Bikerfest
3.Tartu-Jõgevatreff

Ülejäänud kohti jäävad jagama Motosurvival, Hooaja avamine ja lõpetamine Bikersis. Ja muidugi oma klubi üritused,mis tegelikult peaxid nimekirja alguses asetsema :twisted: !
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Kasutaja avatar

Inks
Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa

Lugemata postitus Postitas Inks »

Päris raske valida, milline see köige parem nüüd oli, eks igal üritusel oli oma häid ja halbu külgi...Aga köige rohkem jäid meelde Bikerfest, Motosügis ja Jögevatreff. Ei jaksa pöhjendama hakata miks, kuid minu hääl läheb peale pikka kaalutlemist siiski Motosügise kasuks :D
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

niisiis,

aasta läbi, häälte andmine lõppenud ja meie tagasihoidliku uurimustöö tulemused kokku loetud.

Seega läks 2004 aasta parima motoürituse tiitel EMMK Motosügisele.

Neli esimest kohta nägid välja siis sellised:

1) Motosügis
2) BikerFest
3) Tartu-Jõgevatreff
4) Sügisball

Õnnitleme võitjaid ja karika anname EMMK-le siis üle kui see valmis saab :bsmile:

NB! BikerFest võttis küsitlusest osa auhinnale mitte kandideerivana. Teatavatel põhjustel :wink:

tervitdes

motopaks
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”