KÜSITLUS: Aasta 2004 motoüritus!
Moderaator: Moded
-
Malleke
-
VEIX FF
-
kõrtsmikumolu
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
motosügis saab minu hääle,
Põletajate üritus Soodlas oli väga viis, sinna kahjuks ainult üheks õhtuks jõudsin. Bikerfestist esimest õhtat ei mäleta ja teist ei taha mäletada... Sügisballil olin koleda kurguvalu pärast ainult 2 tundi. Otepää üritustel (kevadpäevad ja 1 oli veel) kiskus liiga suureks joomaks... Treff iseenesest oli ka täitsa mõnus.
Põletajate üritus Soodlas oli väga viis, sinna kahjuks ainult üheks õhtuks jõudsin. Bikerfestist esimest õhtat ei mäleta ja teist ei taha mäletada... Sügisballil olin koleda kurguvalu pärast ainult 2 tundi. Otepää üritustel (kevadpäevad ja 1 oli veel) kiskus liiga suureks joomaks... Treff iseenesest oli ka täitsa mõnus.
Tervitus!
Ma arvan et annan kah enda hääle motosügise poolt, köik oli lahe, alati saab muidugi parandada, tehku krt saun korda
istu nagu suitsuahjus...
see ka bikerfesti köige suurem miinus, mis ta teisele kohale jätab...ülejäänud üritused on nagu on, head, a annab parandada, saarlased affid suutsid muidugi korraliku mülkaralli korraldada see aasta, kes käis see teab
...nii kaua kui on hea seltskond, on igapool hea olla
))
janis@saarlane
Ma arvan et annan kah enda hääle motosügise poolt, köik oli lahe, alati saab muidugi parandada, tehku krt saun korda
see ka bikerfesti köige suurem miinus, mis ta teisele kohale jätab...ülejäänud üritused on nagu on, head, a annab parandada, saarlased affid suutsid muidugi korraliku mülkaralli korraldada see aasta, kes käis see teab
...nii kaua kui on hea seltskond, on igapool hea olla
janis@saarlane
-
käbi
niih, esimene "hooaeg" siis seljataga. volbriparaad, bikerfest, jõgevatreff, sügisball, biker.ee aastapäev. need siis sellised ametlikumat laadi üritused. no elamus oli neist igaüks.
paraad: ossakrt kui palju tsikleid! ja no eriti meeldejäävaks tegi selle sõidu kogu kupatuse peale tõmmatud kleit
igatahes politseionul oli peris raske tõsiseks jääda minuga vesteldes
miinuseks asja korraldamatus.
bikerfest: esimene pikem sõit ISE, kuigi tagasi tulles oli palavik ja jube halb enesetunne. tore oli kokku saada inimestega, keda enamust ainult mingi jutukanimega tead jne. WIMA liikmeks pühitsemine oli väga tore. lossihoovi kontsertid olid väga head. paraad põltsamaalgi oli vägev elamus nii tsiklitele kui kohalikele. miinuseks ehk mõned ärajäänud üritused.
jõgevatreff: ikkagi esimene sellise kaliibriga üritus. palju rahvast, palju tsikleid, palju üritusi, vägev paraad. miinuseks ehk siiski killustatus osalejate seas, mis aga suures osas endas ju kinni.
sügisball: hea kodu lähedal. ic. palju üritusi. tore ühesõnaga. miinuseks ehk liiga ruttu otsa saanud õlu
biker.ee aastapäev: jejejeeee!
nii et, ten points goes to VENEVERE!
paraad: ossakrt kui palju tsikleid! ja no eriti meeldejäävaks tegi selle sõidu kogu kupatuse peale tõmmatud kleit
bikerfest: esimene pikem sõit ISE, kuigi tagasi tulles oli palavik ja jube halb enesetunne. tore oli kokku saada inimestega, keda enamust ainult mingi jutukanimega tead jne. WIMA liikmeks pühitsemine oli väga tore. lossihoovi kontsertid olid väga head. paraad põltsamaalgi oli vägev elamus nii tsiklitele kui kohalikele. miinuseks ehk mõned ärajäänud üritused.
jõgevatreff: ikkagi esimene sellise kaliibriga üritus. palju rahvast, palju tsikleid, palju üritusi, vägev paraad. miinuseks ehk siiski killustatus osalejate seas, mis aga suures osas endas ju kinni.
sügisball: hea kodu lähedal. ic. palju üritusi. tore ühesõnaga. miinuseks ehk liiga ruttu otsa saanud õlu
biker.ee aastapäev: jejejeeee!
nii et, ten points goes to VENEVERE!
väike kuri mootorrattur
Minu hääl läheb Sügisballile. Kodu lähedal, õlu ja jägermeister ruulisid, Torpeedo ja N möllasid, intc laadis ja pidu läks edasi meie juures. Väga PRO. Selle poole kallutas hääle ka see, et sain ise ennast välja elada ja ei pidanud kaine rool olema
Limitsi organisaatorivõimeid austan igavesti, kuid praegu andsin hääle ikkagi "mittebikeriüritusele".
Limitsi organisaatorivõimeid austan igavesti, kuid praegu andsin hääle ikkagi "mittebikeriüritusele".
Yamaha XJ600S aka Nublu
Aasta 2004 minu jaoks vaieldamatult parim motoüritus oli EMMK korraldatud:
MOTO SURVIVAL Haapsalus
Siinjuures rõhutan, et tõenäoliselt oleks just see üritus saanud minu hääle ka siis, kui oleksin olnud ajaliselt pikema varasema sõidukogemusega. Aga esimest aastat sangas - see tegi minu jaoks antud ürituse veel eriliselt väärtuslikuks.
Napilt aga kindlalt jäi teiseks : motokoerapööripäev! Väga hea idee, asjalik korraldus ja mis põhiline - vaieldamatu elamus ja mälestus pikaks ajaks kõigile osalenuile. On mida meenutada!
Ja tegelikult ei saa kuidagi mainimata jätta ka BikerFesti! Tulla sellise ideega niigi motoürituste rohkel suvel välja ja asi nii professionaalselt ära teha väärib sügavat kummardust! Motopaks, Limits, kogu ülejäänud meeskond: SUPERLUKS värk!
Eriti meeldi see, et kohal oli tõepoolest parimatest parim seltskond ja rahvast ei olnud liiga palju. See tekitas meeldivalt hubase olemise ja tõeliselt meeldejääva ürituse 
rahulikku jõuluaega kogu motoperele!
KJ
MOTO SURVIVAL Haapsalus
Siinjuures rõhutan, et tõenäoliselt oleks just see üritus saanud minu hääle ka siis, kui oleksin olnud ajaliselt pikema varasema sõidukogemusega. Aga esimest aastat sangas - see tegi minu jaoks antud ürituse veel eriliselt väärtuslikuks.
Napilt aga kindlalt jäi teiseks : motokoerapööripäev! Väga hea idee, asjalik korraldus ja mis põhiline - vaieldamatu elamus ja mälestus pikaks ajaks kõigile osalenuile. On mida meenutada!
Ja tegelikult ei saa kuidagi mainimata jätta ka BikerFesti! Tulla sellise ideega niigi motoürituste rohkel suvel välja ja asi nii professionaalselt ära teha väärib sügavat kummardust! Motopaks, Limits, kogu ülejäänud meeskond: SUPERLUKS värk!
rahulikku jõuluaega kogu motoperele!
KJ
The truth is somewhere out there!
-
motokoll
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
1.Sügisball
2.Bikerfest
3.Tartu-Jõgevatreff
Ülejäänud kohti jäävad jagama Motosurvival, Hooaja avamine ja lõpetamine Bikersis. Ja muidugi oma klubi üritused,mis tegelikult peaxid nimekirja alguses asetsema
!
2.Bikerfest
3.Tartu-Jõgevatreff
Ülejäänud kohti jäävad jagama Motosurvival, Hooaja avamine ja lõpetamine Bikersis. Ja muidugi oma klubi üritused,mis tegelikult peaxid nimekirja alguses asetsema
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
niisiis,
aasta läbi, häälte andmine lõppenud ja meie tagasihoidliku uurimustöö tulemused kokku loetud.
Seega läks 2004 aasta parima motoürituse tiitel EMMK Motosügisele.
Neli esimest kohta nägid välja siis sellised:
1) Motosügis
2) BikerFest
3) Tartu-Jõgevatreff
4) Sügisball
Õnnitleme võitjaid ja karika anname EMMK-le siis üle kui see valmis saab
NB! BikerFest võttis küsitlusest osa auhinnale mitte kandideerivana. Teatavatel põhjustel
tervitdes
motopaks
aasta läbi, häälte andmine lõppenud ja meie tagasihoidliku uurimustöö tulemused kokku loetud.
Seega läks 2004 aasta parima motoürituse tiitel EMMK Motosügisele.
Neli esimest kohta nägid välja siis sellised:
1) Motosügis
2) BikerFest
3) Tartu-Jõgevatreff
4) Sügisball
Õnnitleme võitjaid ja karika anname EMMK-le siis üle kui see valmis saab
NB! BikerFest võttis küsitlusest osa auhinnale mitte kandideerivana. Teatavatel põhjustel
tervitdes
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.