naised selles foorumis?
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
Re: naised selles foorumis?
ise päris veel ei sõida aga huvi on suur ja kaugel see päris enda kaherattalise omamine veel on
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
reserva kirjutas:Just sel põhjusel, et oleks aru saada - tüdruk olen.
et ilma roosa jakita ei saaks kuidagi aru,et oled tydruk?
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
sepp kirjutas:reserva kirjutas:Just sel põhjusel, et oleks aru saada - tüdruk olen.
...järelikult kõik roosa jakiga on tydrukud
kas viljandis ka mõni roosa jakiga sõidab v
-
petz61 kirjutas:kas viljandis ka mõni roosa jakiga sõidab v
ei,viljandis sõidavad tsiklitega
Kurrja ma ka siis enam ei saa vist kombega sõita...keegi ei tunne ää ju
a nüüd saab ju paljaste kintsudega ka sõita...siis äkki ikka tunnevad ära, et kas karvane või mitte suvi juuu.jeppiii...
Ilusat suve algust siis !
sepp kirjutas:reserva kirjutas:Just sel põhjusel, et oleks aru saada - tüdruk olen.
mul tekkis sama mõte, et kas roosas käiakse niisama ka ringi - muidu ei saa aru, et naissoost
Ja miks peaks keegi aru saama, kas tsikli peal on naine või mees? mis see annab?
Isa sõidan, aga mitte roosas.
-
- Tsikkel: Kawasaki Er-6n
- Kontakt:
Christina kirjutas:sepp kirjutas:reserva kirjutas:Just sel põhjusel, et oleks aru saada - tüdruk olen.
mul tekkis sama mõte, et kas roosas käiakse niisama ka ringi - muidu ei saa aru, et naissoost
Ja miks peaks keegi aru saama, kas tsikli peal on naine või mees? mis see annab?
Isa sõidan, aga mitte roosas.
Minu argumendid roosa valikul olid 1) parem nähtavus kui hall/tumesinine/must jms need värvid, mida tavaliselt pakutakse poes, ja 2) autojuhid on su vastu viisakamad äkki, kui nad eeldavad, et oled naisterahvas. No ja blondidele lihtsalt sobib roosa
-
kuulge neiud,naised,eided ja tydrukud.. iga mees saab juba sõiduasendist aru,et tegu on naisega.. ole kasvõi tumeisinises,ikka saab aru,et naine on lenksus,te istute kuidagi nii iksilt seal sadulas ja punnitate oma kanni taha nagu mõnes täiskasvanute films staarid... igatahes riietusega ei tee te midagi,niisama on vägagi saada aru,et naine on sangas.
reserva kirjutas:No ja blondidele lihtsalt sobib roosa
Mitte ainult blondidele
Naiselikud riided naise seljas teeb ju naise ilusamaks, miks ei võiks naisterahvas tahta ka tsikliga sõites kena välja näha? Täpselt suurusele valitud erksas värvis tsikliriided naisratturi seljas loovad küll kena komplekti, vahi kas või järele seni kuni post või puu ette jääb...
-
- Tsikkel: KawaNinja
Sama siin, hakkab liikluses paremini silma ja kui juhtudki mingi koba kuskil tegema, sureb kohalt minnes välja vmt (ikka juhtub), siis saadakse aru ja suhtutakse mõistlikumalt, mitte ei näidata keskmist sõrme või ei vehita kätega, mida saadab sõimusõnum "krdi ahv, sõita ei oska v"
sepp kirjutas:kuulge neiud,naised,eided ja tydrukud.. iga mees saab juba sõiduasendist aru,et tegu on naisega.. ole kasvõi tumeisinises,ikka saab aru,et naine on lenksus,te istute kuidagi nii iksilt seal sadulas ja punnitate oma kanni taha nagu mõnes täiskasvanute films staarid... igatahes riietusega ei tee te midagi,niisama on vägagi saada aru,et naine on sangas.
Sepa jutt lühidalt: "Naised, tulge mulle käte ja jalgadega nüüd kallale."
Aga point on
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
- Kontakt:
Polegi siia ammu kirjutanud rohkem lugeja rollis. Ei ole roosas aga valge tsikkel juba 5 aastat
Lillekesekene kirjutas:Ja küsimus. Naised, miks kedagi Jurmalas ei olnud. Mina ja Inartsik (kah naine) esindasime nukras üksinduses Eesti motonaisi Lätis
Mina olin Eestit esindamas Ukrainas sel ajal (läbisõit 4910km 2 nädalaga)

-
Katsracing kirjutas:Sama siin, hakkab liikluses paremini silma ja kui juhtudki mingi koba kuskil tegema, sureb kohalt minnes välja vmt (ikka juhtub), siis saadakse aru ja suhtutakse mõistlikumalt, mitte ei näidata keskmist sõrme või ei vehita kätega, mida saadab sõimusõnum "krdi ahv, sõita ei oska v"
täpselt sama tehakse ka siis kui roosas emane suretab välja ratta... ainult siis asendatakse sõna "ahv" sõnaga "eit"
-
- Tsikkel: KawaNinja
sepp kirjutas:Katsracing kirjutas:Sama siin, hakkab liikluses paremini silma ja kui juhtudki mingi koba kuskil tegema, sureb kohalt minnes välja vmt (ikka juhtub), siis saadakse aru ja suhtutakse mõistlikumalt, mitte ei näidata keskmist sõrme või ei vehita kätega, mida saadab sõimusõnum "krdi ahv, sõita ei oska v"
täpselt sama tehakse ka siis kui roosas emane suretab välja ratta... ainult siis asendatakse sõna "ahv" sõnaga "eit"
kas selles foorumis on ka mõni postitus, mida sina kohe ei kommenteeri?
-
Katsracing kirjutas:sepp kirjutas:Katsracing kirjutas:Sama siin, hakkab liikluses paremini silma ja kui juhtudki mingi koba kuskil tegema, sureb kohalt minnes välja vmt (ikka juhtub), siis saadakse aru ja suhtutakse mõistlikumalt, mitte ei näidata keskmist sõrme või ei vehita kätega, mida saadab sõimusõnum "krdi ahv, sõita ei oska v"
seni kuni väljas on selline padukas nagu hetkel.. pole muud teha kui lugeda bikerit ajaviiteks
-
Katsracing kirjutas:sepp kirjutas:Katsracing kirjutas:Sama siin, hakkab liikluses paremini silma ja kui juhtudki mingi koba kuskil tegema, sureb kohalt minnes välja vmt (ikka juhtub), siis saadakse aru ja suhtutakse mõistlikumalt, mitte ei näidata keskmist sõrme või ei vehita kätega, mida saadab sõimusõnum "krdi ahv, sõita ei oska v"
sepp on nagu haigus,kui vaja pole siis kohal - kui vaja,siis mitte
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
sepp kirjutas:kuulge neiud,naised,eided ja tydrukud.. iga mees saab juba sõiduasendist aru,et tegu on naisega.. ole kasvõi tumeisinises,ikka saab aru,et naine on lenksus,te istute kuidagi nii iksilt seal sadulas ja punnitate oma kanni taha nagu mõnes täiskasvanute films staarid... igatahes riietusega ei tee te midagi,niisama on vägagi saada aru,et naine on sangas.
Ära räägi midagi, kui ikka Ida-Saksa naiskuulitõukaja sangas on ei saa sa midagi aru
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
petz61 kirjutas:sepp kirjutas:reserva kirjutas:Just sel põhjusel, et oleks aru saada - tüdruk olen.
...järelikult kõik roosa jakiga on tydrukud
kas viljandis ka mõni roosa jakiga sõidab v
sõbra naisel on viljandis roosa tagi,kiiver ka
Oh kurja.. mul ei olegi roosat värvi sõiduvarustust.. Pekki küll, tuleb vist tsikkel maha müüa!
Benelli TNT 1130
-
- Tsikkel: Kawasaki Er-6n
- Kontakt:
tok-tok kirjutas:Oh kurja.. mul ei olegi roosat värvi sõiduvarustust..
Pekki küll, tuleb vist tsikkel maha müüa!
Haa, tok, kas ma sellepärast polegi sel aastal kuulnud, et sa sõitmas oleks käinud? Või sõidad ikka?
Kui mul on punane tagi, kas ma siis saan ainult pool tugrikut...?
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
kunagi oli siin pilt mootorratturite sügisballist, seal olid vola ja veel keegi ratastel väääga naiselikult riides, kohe oli aru saada et naine
reserva kirjutas:tok-tok kirjutas:Oh kurja.. mul ei olegi roosat värvi sõiduvarustust..
Pekki küll, tuleb vist tsikkel maha müüa!
Haa, tok, kas ma sellepärast polegi sel aastal kuulnud, et sa sõitmas oleks käinud? Või sõidad ikka?
See hooaeg kuidagi jube vähe jah neid kilomeetreid tulnud. Siin palju muid sehkendamisi ja kohustusi olnud, mis pole sõitmist väga soosinud. Aga eks ma ikka vuran, nüüd läheb veidi lahedamaks ka ajaga ja ehk siis rohkem platsis. Just praegu tulingi tiirult, jube mõnus soe suveöö ja hea mööda tühja linna paarutada
Benelli TNT 1130
-
tok-tok kirjutas:Just praegu tulingi tiirult, jube mõnus soe suveöö ja hea mööda tühja linna paarutada
kas paarutada on sama mis paarituda?
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
sepp kirjutas:tok-tok kirjutas:Just praegu tulingi tiirult, jube mõnus soe suveöö ja hea mööda tühja linna paarutada
Haige meees
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
teemaks on "naised siin foorumis" ning kõige aktiivsem naine tundub sepp olevat
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
Kri$o$ kirjutas:teemaks on "naised siin foorumis" ning kõige aktiivsem naine tundub sepp olevat
ei saanud sinagi jätta siia posti tegemata laena seelikut!
Kui liikmeid saaks soo järgi sorteerida oleks kohe selge paljud naisi ja palju mehi. Olen ka muidu naisterahvas.
sepp kirjutas:tok-tok kirjutas:Just praegu tulingi tiirult, jube mõnus soe suveöö ja hea mööda tühja linna paarutada
Sepale annan ta ajunatukese andeks.. ta oli ju kiirendamas, kui vanajumal tarkust jagas
Benelli TNT 1130
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.