kaasreisijaks!?

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: kaasreisijaks!?

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Minge tilkuge ilast kuskil mujal, pleikarid.

Vidget kirjutas:
Passion kirjutas:

ehh.. Sinu kurvastuseks pean ütlema, et olen üleni sisse pakitud :D

Mul läheb isegi ratas su nimega kokku:
Pilt

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Ei tahaks siin kedagi hirmutada aga soovitan ikka natuke enne mõelda ka kelle tahaistmele te ronite või kes teie tagaistmele ronib. Võhivõõrad inimesed kes teineteist kunagi näinudki pole - ja üheskoos kallutama? Tuleb eile load saanud roheline nooruk, kes omale ägeda errühe ostnud ja kukub puuduliku varustusega näitsikule oma olematuid oskusi demoma - sinna on küll igale poole suurelt neoontähtedega "CRASH" peale kirjutatud. Sama ka vastupidiselt - näitsik tagaistmel läheb vähe teravamas olukorras paanikasse või krampi ja jälle pahandus majas.

Seega - mõelge enne ka kuhu te ronite ja kelle hoolde oma elu ja tervise usaldate.

Lisaks palun instrueerige teineteist - emb-kumb pool võib olla liialt õhinas kellegi partii peatsest liibumisest oma selgroo vastu/kohe mootorrattal adrealiini kogemisest, et see kipub meelest minema.

Kaasõitjale:

• Hoia kogu aeg kinni ja tunneta mida teeb juht ja püüa temaga koos liikuda
  • Pidurdusel (bike puhul) käsi paagile, et mitte juhile kogu oma massiga selga sõita
  • Kui vajad peatust patsuta juhile õrnalt kintsule

Juhile:

• Ära esita kogu oma trikikava kaasõitjale ilma teda sellest informeerimata
  • Ära eelda, et kaasõitja aimab ette pidurdusi, kiirendusi ja kurve
  • Ole topelt ettevaatlik, sest sina vastutad
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

ziggy
Tsikkel: Yamaha YZF-R1

Lugemata postitus Postitas ziggy »

Seeliku, plätude ja rinnahaidjatega lubas isegi mu töökaaslane neiud rolleriga sõitma viia :P :lol:

Kasutaja avatar

Iceman
Tsikkel: Buell xb12xt
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Iceman »

Üks normaalne ja asjalik postitus lõpuks (w)

efendi kirjutas:

Ei tahaks siin kedagi hirmutada aga soovitan ikka natuke enne mõelda ka kelle tahaistmele te ronite või kes teie tagaistmele ronib. Võhivõõrad inimesed kes teineteist kunagi näinudki pole - ja üheskoos kallutama? Tuleb eile load saanud roheline nooruk, kes omale ägeda errühe ostnud ja kukub puuduliku varustusega näitsikule oma olematuid oskusi demoma - sinna on küll igale poole suurelt neoontähtedega "CRASH" peale kirjutatud. Sama ka vastupidiselt - näitsik tagaistmel läheb vähe teravamas olukorras paanikasse või krampi ja jälle pahandus majas.

Seega - mõelge enne ka kuhu te ronite ja kelle hoolde oma elu ja tervise usaldate.

Lisaks palun instrueerige teineteist - emb-kumb pool võib olla liialt õhinas kellegi partii peatsest liibumisest oma selgroo vastu/kohe mootorrattal adrealiini kogemisest, et see kipub meelest minema.

Kaasõitjale:

• Pidurdusel (bike puhul) käsi paagile, et mitte juhile kogu oma massiga selga sõita

Juhile:

http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Väike suunaviide (tõenäoliselt see tagi ei sobi või näeb muidu imelik välja): http://motovarustus.onepagefree.com/?id=4615&
Samas oma töö teeb ta kukkumisel kümneid kordi paremini kui pusa. Saarlane, õhtusöögi asemel saabu kohale parem koos selle tagiga neiule :wink:

kiisuke kirjutas:

mis varustusest. üldjuhul on mu varustuseks tossud, pikemad püksid ja paksem pusa või midagi taolist. Ma ei ole see sõitja, kes sõidab nö pool paljalt või midagi taolist.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Iceman kirjutas:

Üks normaalne ja asjalik postitus lõpuks (w)

efendi kirjutas:

Kaasõitjale:

Juhile:

Pean vajalikuks täiendada, et kui kaassõitja paneb pidurdusel käe paagile ning siis kõige tugevamal pidurdushetkel tal see käsi sealt ära libiseb, tuleb ta selga ikka päris mõnusa hooga. Ka see võib ebameeldivusi või ohtliku situatsiooni tekitada.
Enda väikese nelja aasta pikkuse sõidustaaži jooksul olen kaasreisijaid vedades alati palunud enda ümbert kinni hoida. Juhi käed ei pruugi väsida, kui neid mitte krampis hoida. Lisaks kaob ära see ebameeldiv pendeldamise efekt, kus kaasõitja ühel hetkel paagilt tuge otsib, kohe järgneval kiirendamise hetkel sinust korraks kaugeneb, siis saab käed kenasti paika ja hoiab kinni ning järgmisel pidurdusel jälle sama jama.
Kõige lihtsam muidugi väga rahulikult sõita. Kes viitsib.

Kõige olulisem on ikkagi kõik need asjad enne sõitu kokku leppida.

Kasutaja avatar

ziggy
Tsikkel: Yamaha YZF-R1

Lugemata postitus Postitas ziggy »

Aga kuhu sõitu ootavad neiud nyyd kadusid???? :D

lim
Tsikkel: Suzuki Gsxr-1000

Lugemata postitus Postitas lim »

Täna õhtul võin vabalt kellegi sõitma viia/kaasa võtta. Rattaks Suzuki gsxr1000. Teine kiiver ka täitsa olemas :wink:

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Ma võiksin vabalt viia kellegi sõitma.
Kuna ma ise palju trikke ei oska ja suur paugutaja ei ole ( veel ), siis ma arvan, et minuga suht ohutu sõita.
eelnevast on ka seljakoti kogemus olemas naistest kuni suurte meesteni.
Aga nagu ma ka eelnevalt mainisin, siis on tegemised lähipäevadel.

Kui aeg klapib, siis miks mitte.

Teie tõsise jutu mehed. Teie postitused on asjalikud aga olgem ausad nalja peab ka tegema.
Töö juures on päev palju parem/ilusam kui kuskilt sellist nalja ka tuleb.

Edu

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Yerba kirjutas:

Väike suunaviide (tõenäoliselt see tagi ei sobi või näeb muidu imelik välja): http://motovarustus.onepagefree.com/?id=4615&
Samas oma töö teeb ta kukkumisel kümneid kordi paremini kui pusa. Saarlane, õhtusöögi asemel saabu kohale parem koos selle tagiga neiule :wink:

kiisuke kirjutas:

mis varustusest. üldjuhul on mu varustuseks tossud, pikemad püksid ja paksem pusa või midagi taolist. Ma ei ole see sõitja, kes sõidab nö pool paljalt või midagi taolist.

Esitlen peale õhtusööki äkki :mrgreen:
Selliste kingitusteni läheb ikka aega. Ja see tagi on enam-vähem isegi aga see suur valge "Jumbo" nimi on seal ikka eriti lame :mrgreen:

Kasutaja avatar

Teema algataja
kiisuke
Tsikkel: Suzuki GSX600F

Lugemata postitus Postitas kiisuke »

Thesaarlane kirjutas:

Ma võiksin vabalt viia kellegi sõitma.
Kuna ma ise palju trikke ei oska ja suur paugutaja ei ole ( veel ), siis ma arvan, et minuga suht ohutu sõita.
eelnevast on ka seljakoti kogemus olemas naistest kuni suurte meesteni.
Aga nagu ma ka eelnevalt mainisin, siis on tegemised lähipäevadel.

Kui aeg klapib, siis miks mitte.

Teie tõsise jutu mehed. Teie postitused on asjalikud aga olgem ausad nalja peab ka tegema.
Töö juures on päev palju parem/ilusam kui kuskilt sellist nalja ka tuleb.

Edu

No eks sa anna teada, kui tegemist enam pole ja otsustad kedagi sõitma kaasa võtta;)

Kasutaja avatar

Teema algataja
kiisuke

Yerba kirjutas:

kiisuke kirjutas:

muide tagil pole väga vigagi, peale selle kirja seal selja peal aga nagu ma aru saan jääb ka sellest väheks, et mind "seljakotiks" võetakse.

Kasutaja avatar

Teema algataja
kiisuke

lim kirjutas:

Täna õhtul võin vabalt kellegi sõitma viia/kaasa võtta. Rattaks Suzuki gsxr1000. Teine kiiver ka täitsa olemas :wink:

Kui sa viitsid Tartu tulla, siis tulen hea meelega sõitma;)

lim
Tsikkel: Suzuki Gsxr-1000

Lugemata postitus Postitas lim »

Ring läheb tiba suureks Tartuga :wink:

A30M

Lugemata postitus Postitas A30M »

Sa polegi veel s6itma saanud?

Pean vist ikka ise tulema siis V6rust :P

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

kiisuke kirjutas:
Yerba kirjutas:

kiisuke kirjutas:

muide tagil pole väga vigagi, peale selle kirja seal selja peal aga nagu ma aru saan jääb ka sellest väheks, et mind "seljakotiks" võetakse.

Seljakotiks minnes või kedagi võttes võiks arvestada sellega, et õnnetuse juhtumiseks ei pea just ise algaja juht olema või segast panema linnas. Juhtub ka puhtalt selle pärast, et kellelegi kes sulle peaks teed andma paistab päike silma, või puu uksad ristmikul varjavad vaadet või on ta lihtsalt omas mullis. Sõidab ette ja siis on juba päris valus. Mul endal on õnnestund ikka üle 2 aasta üks selline avarii teha. Eelmine sisaldas päris suurt õhulendu üle auto ja päris palju muljumisi ja marrastusi. Viimane läks veidi kergemalt kõigest kolm nädalat valusad ribid ja kraabitud kombe. Kui ma nüüd mõtleks et mul oleks saba peal olnud näiteks seelikus tsikk kelle ainus varustus on kiiver siis :roll: oi seda kraabitud nahka...
Mõelge ikka veidi enne. Eks ta tundub neile kes kukkund ei ole või avariid pealt näind kui mõttetu nämmutamine ahh pole siiani juhtund ehk ei juhtu ka.
Ja see et väljas on palav, see pole mingi vabandus t-särgiga sõitmiseks. Ei pea just linnas sõiduks kohe täispika nahast kombe selga ajama ostke endale turvissärk ja midagi peale. Endale sai just selline kooslus soetatud et all on turvis ja peal on mingi tekstiiljakk mis eest nagu sääsevõrgu moodi riie ja selja küünarnuki, õlgade peal korralik tekstiil küünarnukkide peal oli vist suisa nahka. Igal juhul on sellise ilmaga nagu praegu supper sõita. ei higista ja selga läeb kiirelt.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Teema algataja
kiisuke

A30M kirjutas:

Sa polegi veel s6itma saanud?

Pean vist ikka ise tulema siis V6rust :P

Ei ole jah:(
Tule tule;)

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Huvitav värk, mis iganes tsikliteemasse tekivad alati tõsiusklikud kes hakkavad seletama varustuse tähtsusest. Krt kui see turvalisus ikka niiiii oluline on, siis sõitke trammiga. Ma küll ei fänna linnavahel 30 kraadise kuumaga nahkombes higistamist.
Tibidele aga, pmst katsuge olla konkreetsemad. Kui pikka sõitu ja kuskohas nin millal tarvis on, siin on meelaid mehepoegi küll kes oma egole veits vinti juurde tahavad.

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Hitchiker kirjutas:

Huvitav värk, mis iganes tsikliteemasse tekivad alati tõsiusklikud kes hakkavad seletama varustuse tähtsusest. Krt kui see turvalisus ikka niiiii oluline on, siis sõitke trammiga. Ma küll ei fänna linnavahel 30 kraadise kuumaga nahkombes higistamist.
Tibidele aga, pmst katsuge olla konkreetsemad. Kui pikka sõitu ja kuskohas nin millal tarvis on, siin on meelaid mehepoegi küll kes oma egole veits vinti juurde tahavad.

Kle loe nüüd uuesti läbi mis ma kirjutasin. Ei peagi nahka selga ajama. Ega kõik tsiklitagid ja püksid ei ole nahast tehtud ja ilma õhutusavadeta, et kui selga paned oleks nagu kilekotis. Rääkisin lihtsalt omast kogemusest et näe vahel juhtub ja mitte enda süü läbi ja õnneks oli seljas midagi mis säästis veidi nahka. Keegi ei saagi teid riide panna või mõttemaailma muuta. Sõitke kuidas tahate kas või palja noksiga. Aga kui kedagi seljakotiks võtate, siis vastutate ka tema eest. Kui juhtub miskit ja pääsete kriimustustega siis siga hea aga kui kaasreisija puuduliku seljakaitse pärast kuskile äärekivisse oma selgroo murrab siis neiu vanematele on ju hea öelda, et jõu kle ise oli süüdi et peale ronis oleks taht turvalist sõitu siis oleks võind trammi peale minna.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Hurt kirjutas:
Hitchiker kirjutas:

Kle loe nüüd uuesti läbi mis ma kirjutasin. Ei peagi nahka selga ajama. Ega kõik tsiklitagid ja püksid ei ole nahast tehtud ja ilma õhutusavadeta, et kui selga paned oleks nagu kilekotis. Rääkisin lihtsalt omast kogemusest et näe vahel juhtub ja mitte enda süü läbi ja õnneks oli seljas midagi mis säästis veidi nahka. Keegi ei saagi teid riide panna või mõttemaailma muuta. Sõitke kuidas tahate kas või palja noksiga. Aga kui kedagi seljakotiks võtate, siis vastutate ka tema eest. Kui juhtub miskit ja pääsete kriimustustega siis siga hea aga kui kaasreisija puuduliku seljakaitse pärast kuskile äärekivisse oma selgroo murrab siis neiu vanematele on ju hea öelda, et jõu kle ise oli süüdi et peale ronis oleks taht turvalist sõitu siis oleks võind trammi peale minna.

Ilmselt sõidab palava ilmaga ilma turvavööta ka, et ei higistaks...
Ainuke kurb asi ongi, et tema (Hitchiker) võib mõne teise elu untsu mineku põhjustada. Ärgu siiski nii tehku, kui vähegi võimalik.

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

oeh, kukkuge nüüd aga sõimama jah. Ma just sellele aspektile tähelepanu pöörasin, et igas teemas on karmid moraalitsejad kes oma tõde alati ülimaks peavad. Kes mind tunnevad, need teavad et turvalisusele pööran ma piisavalt tähelepanu ja seljakotiga olen sõitnud noh...miski 60 tuhat kilti kindlasti, seni on kõigil nahk terve.
Tegelikult oli teema ju selles, et noored naised tahavad kangesti sõita :D

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Ei, asi ei ole ju selles kas võetakse või mitte, aga mõtle selle peale, et seda tagi oleks Sul enda turvalisuse mõttes vaja. Mitte kellelegi teisele näitamiseks või saba peale saamise piletiks. Koolis õppisid ju ka enda jaoks, mitte ema-isa jaoks.
See kiri on tõesti tagi peal nõme, aga kui suurus ja parameetrid klapivad - ütle ausalt, kust saaks 250krooniga tagi, mis kaitseb kordades rohkem kui pusa :wink:

kiisuke kirjutas:
Yerba kirjutas:

kiisuke kirjutas:

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Triibzu

Lugemata postitus Postitas Triibzu »

Nii mehed .....Tublid :mrgreen:

Kokku tuli siis 7 kirja postkasti . Kes oli konkreetne kes meelitas kes proovis piitsa ja präänikuga :D

Jätan need kasutajanimed praegu endateada :bsmile: et te siin üksteise kõrikallale ei läheks (crash)

Aga varustuse kohapealt niipalju et oman täisvarustust ja ei ole roosa..vaid tibukollane lisaks mõned kärbselaibad.
Nii et kui näete kuskil kõndimas kollases motovarustuses isikut siis võtke julgesti peale.

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Lugemata postitus Postitas Ercki »

Kõnnid pidevalt täisvarustuses ringi ? (togi)

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Triibzu kirjutas:

Nii et kui näete kuskil kõndimas kollases motovarustuses isikut siis võtke julgesti peale.

sunnid jooma v ? :mrgreen:

Triibzu

Lugemata postitus Postitas Triibzu »

sepp kirjutas:
Triibzu kirjutas:

Joome koos. Kui sina ennem ära varjud kui mina siis kannad nädala ainult kollast ja mina sinist :mrgreen:

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

Triibzu kirjutas:
sepp kirjutas:
Triibzu kirjutas:

Joome koos. Kui sina ennem ära varjud kui mina siis kannad nädala ainult kollast ja mina sinist :mrgreen:

ei soovita sepale. tänapäeva noored tüdrukud on alkoholiga nii ära koolitatud juba,et võib vabalt laua all juua :D

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Ei tea jah, mis nende tüdrukutega tänapäeval on ... Ämm, kooliõpetaja, just weekendil rääkis, et noortest just tüdrukud kallavad viina ja muud saasta jubedat moodi sisse ning poisid ei saa enam haisulegi :P

Krt, kust kohast te neid naisi leiate, kes motikaga hirmsat moodi sõita tahavad ... Minu tagakotid on saja protsendiliselt alati näost kaamed olnud ja enam "pole tahtnud" ... Sõidate bike'iga ikka sihtotstarbeliselt kotiga või cruisite niisama?

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

täpselt kümnesse panid mu arust. Kui vähegi sihtotstarbelist sõitu teha, siis pärast enam soovi ei avaldata:D
Aga kui tüdrukut veel näha tahad, või sõitu teha, siis tuleb veitsa tagasi hoida ennast

Kasutaja avatar

Ravat
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Ravat »

Ja mina tihtipeale mõtlen miks mul taga istudes igav on... nüüd ma siis tean... aitähh selgitajatele :?

Vabal ajal olen ma normaalne... aga vaba aega mul pole
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
Suletud