Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
Oleks huvi homme aravetele minna, kuid ei ole veel kindel kas saan tulema, sõltub kellaajast
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
kui minejaid on homme aravetele, sis tuleks ka, polegi aravetel see aasta käinud
Endal plaanis ka homme Aravetele minna, kui just midagi tobedat ette ei tule
ja +1
oleks kah aravetele tulia,võib olla tuleb üks keilast veel.mis kell ja kust minek?
-
Homme saab juba kella poole 12-st sõita. Arvestada tuleb,et kardid on ka rajal. Siis tuleb sõita 20min intervallidega. aga see ei mõju sõidumõnule
10 paiku liikuma Tln -st, peterburi tee Statoil ?!
-
ma ise tahaks 1 või 2 aeg kohal olla
intz kirjutas:Palju see Aravete teema maksab ka? tund või päev vms
125.- eeki päev
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
aravetel oli äge. rahvast oli kohe palju. sai möödasõite harjutada. ilusaid aegu näitasid ajalugejad ja ka üks vääääga ilus ratas sai ära rikutud kiiret lappimist ainile! võrreldes eelmise suvega on ajad järsku paar sekki paremaks läind osadel. mul endal on võrreldes eelmise aasta parimaga aeg paranend pea 3 sekki tänane parim ja isiklik rekord 50.21. esimest korda näitasid tom ja raido 49 seki aegu. tomil jäi parimaks 49.43. legendi järgi olla rajarekord 48.XX (kui keegi teab täpselt andke teada!) kokkuvõtvalt üli kõva.
-
Ain tehku ruttu jah pill korda ,siis saab temagagi kiutada võidu
No Ain mõõtis mul viimases sessis parimaks 49.44 aga päeva keskel tundus kiiremgi aga vb ainult petekas. Kui nüüd need paar kurvi ka õigesti sõita siis peab 48 ka kätte saama
tore päev oli jah täna , aru ma ei saa , mis valemiga KIBU nii kiiresti sõitma on hakanud aga see ainult positiivne .Mul ei õnnestu kohe kuidagi aga noh ega vanale hobusele uusi kombeid ei õpeta .Ainile kiiret tsikli parandamist , et kiirelt rajal tagasi oleks .
Värsketele rajal käijatele tahaks südamele panna , et rajal sõites oleks hea , kui te peeglitesse ei vaataks , jääksid ohtlikud momendid ära .
tel.56 452 700
Läks tiba nigelasti jah, kuid eks kuskil pidi see piir ju ette tulema. Krt tuleb ikka vanajumalat tänada, et sellise highside-i peale ise terve ja varustuski korras.
Suured tänud kõigile abilistele, special tnx kibule, kes mu koos tavaariga koju aitas
Aga mehed sõitsid ikka minepekkimisaegu . Areng on mõnel mehel eriti raju, supper, ilus oli vaadata.
PS! Paluksin siinkohal abi! Kui keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes võiks aidata mind mõistliku hinnaga (magneesium)valuvelje sirendamisel siis oleksin tuhandest tänatud.
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
PS! Paluksin siinkohal abi! Kui keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes võiks aidata mind mõistliku hinnaga (magneesium)valuvelje sirendamisel siis oleksin tuhandest tänatud.
uuri Vihurist, ehk saavad ära teha.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Vihuris sirgestab Sass (Aleksandr õige nimi vist) ja kui keevitust vajab siis Juku Tomson (asub sealsamas). Tip-top tegelased. Numbrid kahjuks uppusid koos mu telefoniga ära...
Kurb, et nii juhtus, ma juba arvasin, et ma jään seeaasta ainsaks kobistajaks. Mul vaja veel tagaraam sirgeks saada, geneka küljekaas üle keevitada ning kombe igal pisemal kukkumisel lahtiminevad õmblused lasta kinni õmmelda! Ning muidugi võiks õlg ära paraneda. Ain edu sulle! Sügisesel hooaja lõpetamisel peab kah olema teemasid millest rääkida
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Psaiko kirjutas:Kurb, et nii juhtus, ma juba arvasin, et ma jään seeaasta ainsaks kobistajaks. Mul vaja veel tagaraam sirgeks saada, geneka küljekaas üle keevitada ning kombe igal pisemal kukkumisel lahtiminevad õmblused lasta kinni õmmelda! Ning muidugi võiks õlg ära paraneda. Ain edu sulle! Sügisesel hooaja lõpetamisel peab kah olema teemasid millest rääkida
mis kombe see selline on millel need niidid nii kergesti lahti lähevad
kle, teemat lugedes tuli meelde, sa pidid mul keldrist ühe R1 sabagondli minema viima?
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Raplasse on võimalik minna kolmapäeval, aga enne vaja Tiidule teada anda, et kindlalt tuleme.
eile tehti hulgaliselt pilte ka , millal näha on võimalik?
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Oi jah,tundub et aravetel oli hea päev jah,et pilte jne....
Westliga jõudsime täpselt selleks ajaks sinna kui kogu kamp läks minema.
natuke salatrenni sai tehtud.
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
UMMI kirjutas:... aru ma ei saa , mis valemiga KIBU nii kiiresti sõitma on hakanud
HEA RATAS LIHTSALT!!!
tähnik pilte tahaks kah juba näha. ärand kiusa riputa üles!
Ainult eriti treenitud näpp ja geenidega kaasa antud lasersilm suudab nii häid pilte klõpsida, vääga spets, tänud Tähnik
Oeh.. kohe ilus vaadata ja nostalgitseda aegu ammuseid, mil veel beiker sai oldud ja nõnna pööraselt kurvesid võetud.
PS! Niipalju infoks, et otsustsime Kibuga võtta mu defformeerunud ratta uue projekti jaoks põhjaks, millest ehitame minu suurele perele kahe külkaga tandemjopperi. Jalarauad on juba ette viidud, veidi seetõttu isteasendit muudetud ning lenksuotstesse on narmad ka olemas. Sugulased Tartust peavad göösleriametit, lubasid mulle sõidu jaoks põldpüü nahast üleõla traksidega sokid teha. Kui kelleskil on veel häid mõtteid või tutvusi, kuidas saaks seda projekti edasi aidata siis oleks abi eest väääga tänulik.
Tervitades
Ain
Tähnik kirjutas:Jah, päikesejänkud!
http://grimsun.eu/Tuule/Jun%2027%20Arav ... 010/album/
Tubli kaameratöö, tänud piltide eest. Hea kohe piltidelt kehaasendit kontrollida. Tean, et pean pead ja ülakeha madalamal hoidma, tekib sisekurve käele rohkem ruumi ka ... aga siin kohe tõestus olemas.
Täna sai tsikkel uued küünlad, filtrid ja õlid ja kohe lõbusam minek on
Mehis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.