Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Rajale sõitma
oxide kirjutas:küsin ühe veits rumala küsimuse ka.miks on suzukid paadid.pole sellest veel aru saanud mina.
küsi kasutaja Sepp käest! ja kui ta ei viitsi siis ütle sepale et yamud on klaverid kül ta siisviitsib
KIBU kirjutas:oxide kirjutas:küsin ühe veits rumala küsimuse ka.miks on suzukid paadid.pole sellest veel aru saanud mina.
küsi kasutaja Sepp käest! ja kui ta ei viitsi siis ütle sepale et yamud on klaverid kül ta siisviitsib
Nuh Kibu ostsid endale veel ühe paari aerusid?:P Yamu lihtsalt on nii kõva tootja, et lisaks tsiklite toodetakse igasuguseid tehnikaimesid aga vat ainult paatide osas oskab suzu midagi teha:D
-
tegelt on yamu ka paadimootorite osas väga tegija... a hakkame nüüd rajale minema
kes aravetele läheb?
ilm jah suht norm ja aravetele võiks minna küll.huvitav kas vigane paugupill kah liitub koos budhaga?
mis kell ja kus kogunemine toimub?
KIBU kirjutas:tegelt on yamu ka paadimootorite osas väga tegija... a hakkame nüüd rajale minema
kes aravetele läheb?
Aravetele võiks minna küll. Kuskohast ja mis ajal liikuma hakatakse?
wild kirjutas:ilm jah suht norm ja aravetele võiks minna küll.huvitav kas vigane paugupill kah liitub koos budhaga?
mis kell ja kus kogunemine toimub?
publikuks võiks tulla küll aga täna riigi teenistuses, nii , et peate ilma meieta läbi ajama
tel.56 452 700
sa oled lihtsalt nõrk,paugupill. üritad ameti kohustuste taha end ära peita?
täna kahjuks teised kohustused (riigiteenistuses) muidu liituks igal juhul. aga no sellel omad plussid ka, saab rahulikult gp-d vaadata ja õhtul tagakondli kokku lappida.
wild kirjutas:sa oled lihtsalt nõrk,paugupill.
üritad ameti kohustuste taha end ära peita?
nõrk olen ma nagunii aga peitmine kuskile taha pole mul juba lapsest saati õnnestunud , pikkusega olen koguaeg vahele jäänud
tel.56 452 700
no raja hundid , miks muljeid pole veel , sai keegi oma nimelise kurvi ka või läks kõik rahulikult.?
tel.56 452 700
Rajahundiks ennast nimetada ei saa, aga Aravetel oli täitsa tore. Rahvast oli kudagi vähe - ainult 5 ratast. Sain ka lõpuks esimest korda põlve maha ja slaideritele kriimud peale ... ise olen rahul
Meil tabasalus oli kah täitsa huvitav. Kibu tuli kohale ja paugutas ikka kohe nii, et oli paugutatud! Kõik jäid püsti ja valvuril oli kehv tuju:D
Kas Kibu on siis enda masina normaalselt sõitma saanud? see esiratta anomaalia on kadunud?
tom1983 kirjutas:Rajahundiks ennast nimetada ei saa, aga Aravetel oli täitsa tore. Rahvast oli kudagi vähe - ainult 5 ratast. Sain ka lõpuks esimest korda põlve maha ja slaideritele kriimud peale ... ise olen rahul
slaideri maga panek pole aravetel mingi kunst, mul hakkab harjumuseks saama ka külg maha panna
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:slaideri maga panek pole aravetel mingi kunst, mul hakkab harjumuseks saama ka külg maha panna
Mul enne polnud slaidereid ka tegelt, alles ostsin ... aga pigem ikka asi oskuste taha jäänud. Kylje maha saamist ma väga ei oota... aga nagu teadjamad räägivad, ex ta ükskord ikka läheb
-
budta kirjutas:Kas Kibu on siis enda masina normaalselt sõitma saanud? see esiratta anomaalia on kadunud?
kle anomaalia kadus nagu tomilgi rehvi vahetusega. panin siledad kõrged alla ja kõik rohkem kui korras. sugutinahad ostke siledad alla. pidamine on täitsa uskumatu. homme saan ehk AIM i kätte siis ole muidugi näha kas reaalselt ringiaeg kah muutub a tunne on et muutus on toimund.
eile esimest korda päris seades rajal ja no täitsa masendav lugu on trajektori leidmisega. aravetel peebu ja tabasalus tomi taga sõites oli kõik tibents a nii kui peep taga sõitis oli omapead trajektori leidmisega lood täbarad. tabasalus oli lood natu paremad kuna seal vale trajektor ei andesta ikka üldse ja sai tähelepanelikumalt trajektoori õpitud a nii kui tomil rehv tööle hakkas ja mina ära väsisin ja ta eest ära kadus langes hoog kah märgatavalt. päädis üksiüritamine sellega et S ist väljudes läks natu pikaks ja igaks juhuks lasin kanterile peale (aravetel pole kanterile sõitmises hullu midagi) ja käis ilge kolakas. ilmnes et tabasalus pole rajaääres õiged kanterid vaid tavalised äärekivid. järsu servaga otsast. sama nagu oleks üle tellise sõitnud. tulemuseks lömmis velg. teised olid juba rajalt maas ja minagi lõpetasin viimast ringi. võttis ikka sõimu lahti ja näo jonni täis küll. järgmine kord teab arvestada ja teistele kah teadmiseks.
-
tom1983 kirjutas:UMMI kirjutas:slaideri maga panek pole aravetel mingi kunst, mul hakkab harjumuseks saama ka külg maha panna
Mul enne polnud slaidereid ka tegelt, alles ostsin
... aga pigem ikka asi oskuste taha jäänud. Kylje maha saamist ma väga ei oota... aga nagu teadjamad räägivad, ex ta ükskord ikka läheb
tom1980 sõidab väga ilusti kusjuures sirutaks ta põlve vähe rohkem oleks slaider pea koguaeg maas. alguse kohta oli hoog kah täitsa ok. a sõidujoon oli ilus ja sujuv. rinkagondlid peale ja natuke harjutamist ja tulemuseks oleks kiire mees pändis.
anna aga tuld.
Siis hästi seda on hea kuulda et KIBUL sõit tulema hakkab jälle, asi läheb huvitavaks. see nädal olen Hiiumaal aga ülejärgmine nädal tahaks kindlasti paar korda rajale jõuda.
Toomas mainis pühapöeval kolmapäevast varianti Pärnusse minna, on seal rada lahti?
homseks lubas ilusat ilma.kuskil võiks tiirutada?viitsib keegi rapla asja ajada?
-
- Kontakt:
Raplas on rada laupäeval kinni, Mersu klubi üritus, nii et Raplasse ei saa.
Võiks kuskile mujale minna, kui keegi on mineja......
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
annan nr, saad omme küsida, tel 5061784
Me läheme täna 1300 ajal Tabasallu, Ainiga.
no 2-3 tundi ikka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.