ARK teooriaeksam
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Re: ARK teooriaeksam
meix96 kirjutas:Henz kirjutas:Küsimus siis ,et kui ma olen ära läbinud ark eksamid ,kuid pole veel plastikuid kätte saanud, et siis kas ma võin sõita peale eksamite edukat sooritamist.
Võid kui sul on kaasas koolitunnistus, millele on ARKis tädid ja onud kinnitanud sinu juhtimise õigust. Ehk see mille sa kohe peale eksami edukat lõppu kätte saad.
Sellest on küll palju kordi juttu olnud (ka siin foorumis), kuid kordamine pidi ju olema kellegi ema....
Isikule, kellel varem ei ole olnud auto või mootorratta juhtimise õigust, antakse esimeses etapis ...... mootorsõiduki juhtimiseks esmane juhiluba. Pärast eksamitulemuste vormistamist ja kuni esmase juhiloa saamiseni, kuid mitte kauem kui 15 päeva eksami sooritamisest arvates, tõendab juhtimisõiguse saanud isiku õigust juhtida mootorsõidukit iseseisvalt mootorsõidukijuhi koolituskursuse tunnistus, millele majandus- ja kommunikatsiooniministri määratud asutus (liiklusregistri büroo endise nimetusega ARK) on teinud kande juhtimisõiguse andmise kohta. Nimetatud tunnistus annab õiguse juhtida mootorsõidukit üksnes Eestis.
Seega koolitunnistus annab vastava märke olemasolul juhtimisõiguse ainult esmase juhiloa taotleja puhul, kategooriate lisandumise või muutmise korral antud õigus ei laiene.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.