Saugas saab tsiklitega sõita
Re: Saugas saab tsiklitega sõita
KIBU kirjutas:allan777 kirjutas:Kibu, seal maanteekurvis on üks suhteliselt väheraputav trajektoor, ma peaks nüüd oma siklibussi värvist kätte saama, siis võime suga seal vähe kolmapäeval sõita. Ja pealegi, maanteekurv on kõige kiirem kurv pärnus, kui seal midagi katastroofilselt valesti ei tee, ei juhtu isegi suurele raputamisele vaatamata midagi, kuna suure hoo pealt korrigeerib tsikkel ise ennast päris võimsalt. peal tuleb hoida
sama lugu on ka tegelikult parema kurviga, see uus asfalt tundub seal libedam, tegelikult ei ole vist. vähemalt ei ole ma sellest veel aru saanud. pigem selline psühholoogiline tõrge võib olla seal sellega.teine lugu on muidugi liiva ja kividega, see on kivi haldaja kapsaeda
. Eristele meeldis kah kui siklid muda sees sõidavad pidevalt :p
maanteekurv on tegelt mu lemmik kindlasti. mõned korrad kogemata tabasin kah õiget trajektoori ilmselt ja ei raputand üldse. samas iga kord mõtled et kui ei raputaks siis julgeks kiiremini sisse minna. kõige kindlamal trajektooril st sellisel kus väljumisekks jääks ka ruumi pikaksminemise korral, raputab just peale kallutama hakkamist või noh kuskil kurvi esimeses kolmandikus
a hea oleks kui keegi näitaks kuidas käib. kõige rohkem teeb siiski peavalu parema ja S i trajektoorid. ehk et kui sa viitsid ees "jalutada" (minu stabiilne oli 1.04.xx ja parimaks jäi 1.03.41) ja oskad enda jaoks liig väikse kiiruse juures trajektoori näidata siis oleks küll rohkem kui tänulik.
KIBU krt ära virise sinu 1:03:41 on juba liiga hea tulemus aga minu 1:06:86 on vaja kiiremaks saada. Krt sirgel vajuvad kõik tasapisi mul eest ära :S muidugi kaaluvahed on kah üpris suured ning sul on ülekanne päris äkiline. Allan mis ülekandega sa Pärnus sõidad?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.