Netikommentaatorid → Re: Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Lihtsalt ääremärkusena:
Avaliku korra raske rikkumine. Rahu või avaliku korra rikkumise eest, kui see on toime pandud: 1) vägivallaga; 2) vastuhakkamisega avalikku korda kaitsvale isikule; 3) relva või relvana kasutatava muu eseme, lõhkeseadeldise või lõhkematerjaliga ähvardades või 4) grupi poolt, – karistatakse rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.
Oled ikka endas veel nii kindel, et tahad käia ringi ja neile, kelle arvamus ei meeldi, lihtsalt peksa anda? Kui jah, siis loe eelnevat. Keegi ei viitsi Sinuga võidelda, asi lahendatakse seaduslikult peale kallaletungi. Ning siis tõenäoliselt oled päris rõõmus, kui pääsed rahalise karistusega. Kui ka tingimisi karistusega.
Jättes mainimata veel selle seiga, et võid ka ise vastu kaela saada hädakaitse korras, kui kellelegi kallale tungida plaanid.
Kuidas tundub, jätkame showd ilmarahva naeruks?
Kopeeri mis sa sinna kirjutasid siis vaatab.
Igatahes mina mõtlesin kõik see laim mis seal üles puhatud on.
Kui keegi minu sõnades kahtleb öelgu seda,ja lähme jkohe vaatama kas olen ikka ainult neti kõvataja.
Mina kui ei tea asjast midagi siis ka ei kommenteeri.[/quote][/quote]
Las selles teemas nüüd lõppeb see asi mis mina üles puhusin.
Mina saan aru,et üksinda seda maailma ei paranda,vihale ajab inimeste lollus kes kommenterivad asju millest endal pole õrna aimugi,ja mõistavad kohtu sellega.
P.S. Yerba: teaks ,et just sina kirjutad kõik need lollused,tuleks ja annak peksa.Ei usu? minu kontaktid olemas,kohtume.[/quote]
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.